שעון זהב

• הוסף לסימניות
הי, הרבה זמן לא הייתי פה...
איך הדוגמן שלי?
אנסה לשחזר את מערך התאורה:
(שיניתי כ"כ הרבה פעמים עד שהגעתי לתוצאה הרצויה מבחינתי, כך שכבר לא זוכרת ב 100%....)
בערך זה היה ככה:
סנוט מכוסה ברפלקטור שקוף אחראי על תאורת הלוח,
סופטבוקס אחראי על תאורה מאחורה,
רפלקטורים לבנים מהצדדים אחראיים לתוספת ברק,
קרני שמש משתקפות על השולחן אחראים לרקע.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד על מוצר לא קל.

• הוסף לסימניות
נראה מעולה , משדר יוקרה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!!!
איזה חשיבה על הפרטים

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
הצלחת להראות את כל חלקי השעון בצורה מושלמת!

• הוסף לסימניות
תודה! כן, זה היה מאתגר... תודה!

• הוסף לסימניות
וואו. עבודה מדויקת ומיוחדת.
בעיקר ההבלטות של הרצועה.
יש לך תמונה של מאחורי הקלעים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;n4962950:
וואו. עבודה מדויקת ומיוחדת.
בעיקר ההבלטות של הרצועה.
יש לך תמונה של מאחורי הקלעים?

תודה!
לא חשבתי באותו הרגע לצלם את מערך התאורה.
אם היה לי בטוח הייתי משתפת פה...
בפעם הבאה בע"ה.

• הוסף לסימניות
צילום פצצה.
ממה מורכב הרקע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A V I;n4963718:
צילום פצצה.
ממה מורכב הרקע?

תודה.
השעון מונח על קופסא מעור, ברקע רואים השתקפות של קרני שמש שחדרו מהחלון ישר לשולחן.
ועכשיו כשאני חושבת על זה, אם הייתי מורידה מהירות תריס היה מתקבל רקע יותר בהיר ובוהק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;n4964040:
ועכשיו כשאני חושבת על זה, אם הייתי מורידה מהירות תריס היה מתקבל רקע יותר בהיר ובוהק.

דווקא אני חושב שהרקע הכהה מוסיף לתחושת היוקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה