וכאן יש עוד כמה בזיפי
שעוני מייקל קורס:
שעוני TOUSES :
שעוני דולצ'ה וגבאנה (אולי חיקוי , אבל נראה מקורי!)
שעונים חיקוי (בערך) אדידס:
עוד כמה שעונים חמודים: (מותגי דיסני לילדים ומתאים גם לבוגרים)
ק"ש
- שעון מיקי-מאוס
- שעון מיקי-מאוס 2
- שעון מיקי-מאוס 3
- שעון מיקי-מאוס 4
- שעון הלו קיטי
- שעון הלו קיטי 2
- שעון הלו קיטי 3 (דיגיטלי לילדות)
- שעון 'אנה ואלזה' לילדות
- שעון 'ספיידרמן' לילדים. מדליק אורות + צליל
- שעון 'מיניון' חמוד (ועוד כמה)
- שעון מריו 1
- שעון מריו 2
חברת NORTE עובד מעולה! אני מזמין רק של החברה הזו,אולי קצת יקר לחלק מהאנשים,מניסיון, החיקויים מעלי מפסיקים לעבוד תוך חודשיים, לא מומלץ בכלל.
נכוויתי כמה פעמים...
האתר הזה של 'דיאנה זוהר' - מאוד מומלץ.
ראיתי שם המון מותגים יפים וזה באליאקספרס.
ואווו מדהים לא הכרתי!מהמם חייבת להזמין!!!!
סוריי על הבורות לא בדיוק הבנתי איך מזמינים
אפשר הסבר ב'רחל ביתך'
תודה
יש את ההוא ששולח באימייל קישורים ותמונות.
כבר שבוע שהוא לא שולח. ייתכן?
זה מפנה אותך לקישור אחר כי המוכר מפחד שיתפסו אותו על זיוף של מותג (כמו שכתבו מעלי)יש כאן מישהו שיכול לעזור לי באתר הזה?
אני רוצה לקנות שעון והוא מפנה אותי לקישור אחר, ואני לא יודעת מה לבחור שם.
https://www.dianazohar.com/product-category/שעונים/שעונים-נשים/
תודה רבה
זה מפנה אותך לקישור אחר כי המוכר מפחד שיתפסו אותו על זיוף של מותג (כמו שכתבו מעלי)
לכן הוא שם שם חולצות או שעונים אחרים.
(לדוג' אם יש לך תיק במבחר של 4 צבעים שונים, הוא יפנה אותך לחולצה שיש אותה ב- 4 צבעים, ואז את בוחרת את החולצה למשל הכחולה אז את תקבלי את התיק בצבע הכחול. מקווה שהיה מובן..)
לא. הוא מבין שהכוונה לשעון ולא לתמונה..מובן מאוד תודה
רק השאלה היא האם הוא מבין שבאמת הכונה לשעון ולא לתמונה שמופיע
או שצריך להוסיף לו איזשהו כיתוב ??????
*לקח לי שנייה להבין.. ציטטת את ההודעה שלי וכתבת בתוכה את ההודעה שלך
חחח הסתבכתי משומה ????
ההזמנה פשוטה.
את נכנסת לאתר שלה ושם יש לך כתוב: "הפניה למוצר". תלחצי על זה וזה יגיע לך לאליאקספרס ומשם את מזמינה כרגיל.
(את יודעת איך מזמינים מאליאקספרס נכון? אם לא, אוכל לעזור לך)
הייתי שמחה לעזור לךתאמת כן אשמח לעזרה בהזמנה
כל הזמן הוא שולח לי קוד אימות לנייד אבל אין לי SMS ואין עוד אופציה לאימות
מה עלי לעשות????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים