דרוש מידע שעון חכם לבחור ישיבה מקובל?

• הוסף לסימניות
קנינו לאחי שבישיבה גדולה שעון דיגיטלי
ללא צורך בסמארטפון אבל יש בו כל מיני דברים מעניינים שהוא יאהב
ואח"כ חשבתי לעצמי שאולי זה לא מקובל אצל בחורי ישיבות
אשמח לדעתכם
(כמובן שעוד לא הבאתי לו את השעון)

• הוסף לסימניות
קנינו לאחי שבישיבה גדולה שעון דיגיטלי
ללא צורך בסמארטפון אבל יש בו כל מיני דברים מעניינים שהוא יאהב
ואח"כ חשבתי לעצמי שאולי זה לא מקובל אצל בחורי ישיבות
אשמח לדעתכם
(כמובן שעוד לא הבאתי לו את השעון)
מה זה שעון דיגיטלי?
אולי שעון חכם?
אפשר לשאול אותו אם מקובל בישיבה שלו

• הוסף לסימניות
תלוי איזו ישיבה, יש ישיבות שלאף אחד לא אכפת מה אתה לובש (לא לצוות ולא לבחורים) ויש שכן..

• הוסף לסימניות
גם תלוי מה הדברים המעניינים
את האמת סיקרנת
לא משהו מידי מיוחד
זה השעון
לא,
אא''כ ישיבות כמו עטרת ישראל,
לא מכירה
זה סגנון ישיבות פתוחות יותר?

• הוסף לסימניות
לא מכירה
זה סגנון ישיבות פתוחות יותר?
אם הוא לומד בישיבה מהאזור של פוניבז', תפרח, עליון, ארחות תורה, תפארתה, והסגנון הזה, ברור שלא מקובל.
אם זה באזור של חברון, וולפסון, מיר-פלד, זה נראה לי יותר הגיוני, ובוודאי בישיבה כמו לנדא, עטרת, וכדו'.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
משהו יודע להמליץ לי על שעון חכם עם מצלמה טובה
שעובד על סים ולא על ווי פי???
(כי בצורה זו אני פשוט יכולה לשבור את הכניסה לסים ואז אין לי גישה לרשת..)

• הוסף לסימניות
משהו יודע להמליץ לי על שעון חכם עם מצלמה טובה
שעובד על סים ולא על ווי פי???
(כי בצורה זו אני פשוט יכולה לשבור את הכניסה לסים ואז אין לי גישה לרשת..)
רוב הפשוטים בכלל אין להם ויפי אלא רק בלוטוס,
תבדוק,
[ואז דרך הבלוטוס שמחובר לסמארטפון מתעדכן הוואצפ בשעון לדוגמא, אבל בלי סמארטפון אין שום חיבור לאינטרנט וויפי],

• הוסף לסימניות
רוב הפשוטים בכלל אין להם ויפי אלא רק בלוטוס,
תבדוק,
[ואז דרך הבלוטוס שמחובר לסמארטפון מתעדכן הוואצפ בשעון לדוגמא, אבל בלי סמארטפון אין שום חיבור לאינטרנט וויפי],
כן אבל אני רוצה עם מצלמה לפשוטים לא יהיה בד''כ מצלמה טובה

• הוסף לסימניות
הבנתי
אני אחליף אותו
תודה לכולם עזרתם לי מאוד!!
זה לא שעון חכם, זה שעון ספורט של גרמין, החברה הכי טובה של שעוני ספורט בעולם.
הווי פי שיש בו לא רלוונטי, כי הוא לא מתחבר לאינטרנט עם הווי פי, אלא רק מעביר מפות ושירים דרך הווי פי, ואין דרך לפרוץ את זה, או משהו שאפשר לעשות עם זה, זה לא אנדרואיד, ואין בזה דפדפן, זה לספורט בלבד.
אני אישית יש לי שעון שלהם, הוא עלה לי 3900 ש''ח (לא התבלבלתי עם אפס,) והוא שווה כל שקל.
לי בישיבה יש שעון כזה ואף אחד לא אמר לי כלום, אבל הדגם שהצגת נראה קצת יותר כמו שעון חכם. למרות שהוא לא.
אם המיועד הוא ספורטאי, אז זו מתנה מעולה, אם לא, אז אני אישית הייתי נותן לו, עם אופצייה להחזיר או משהו. אבל כמובן תלוי איזה ישיבה ובעיקר איזה שיעור.

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים לשמור על האח ועל חבריו בחדר/בחדר האוכל/בבית מדרש ובין לבין..
אנא השאירו להזדמנות אחרת.. אולי כשיגדל .
לכל הלחוצים, השעון של גרמין הוא לא חכם, אף דגם שלהם, אין בו אופציה לוידיאו, גם לא עם פורץ מקצועי, זה כמו לפרוץ מכונת כביסה עם צג טאצ'.
אני לא מתלונן, כי ברור כשמש שרובכם אינכם ספורטאים מקצועיים, ואין סיבה שתשמעו על החברה. ככה שזה בסדר הלחץ. אבל, אין מה להחביא שם, ואין מה לעשות שם, חוץ מהליכה וריצה, ומעקב שינה.
(אה, וכמובן חיישן הGPS הטוב בעולם, בטכנולוגיה צבאית, ומד דופק שניצח את כל החברות האחרות בתחרות מול א,ק,ג,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה