דרוש מידע שעון חכם לבחור ישיבה מקובל?

• הוסף לסימניות
לא מקובל, ואני מדבר על ישיבות באזור חברון מירפלד וכדו' (אם כי לחוצניקים כן יש יותר לגיטימציה לללכת עם זה), ישיבות פתוחות יותר כמו לנדא ועטרת אני מאמין שיותר מקובל אבל זה כבר לא מידיעה.

• הוסף לסימניות
אני מכיר אישית בחורים בתפרח שיש להם,אבל לא הולכים עם זה.
כנראה שבישיבות יותר פתוחות גם מקובל ללכת עם זה.

• הוסף לסימניות
גם בישיבות יותר סגורות הולכים עם כאלה שעונים
הכל בסדר

• הוסף לסימניות
אפילו בחברות הטובות,
אכן, זה קיים רק בשטויות של אלי אקספרס.
ושעון חכם, כמעט אין בשום ישיבה, כי כל הרעיון זה עם יש טלפון חכם, או מי שממש צריך את השואו.
מנגד, שעון ספורט, כמו זה שהעלתה הפותחת של האשכול, יש לכל בחור שמתאמן טיפה, החל מצמידי שיאומי, וכלה בגרמין פולאר ושות' באלפי שקלים.

• הוסף לסימניות
אני מכיר אישית בחורים בתפרח שיש להם,אבל לא הולכים עם זה.
כנראה שבישיבות יותר פתוחות גם מקובל ללכת עם זה.
זה שיש לבחור, זה יכול להיות בכל ישיבה, בין פרומרית בין פרוסטרית,
אבל לגבי מקובל ללכת- רוב מוחלט של הישיבות זה לא מקובל ללכת.

• הוסף לסימניות
אכן, זה קיים רק בשטויות של אלי אקספרס.
ושעון חכם, כמעט אין בשום ישיבה, כי כל הרעיון זה עם יש טלפון חכם, או מי שממש צריך את השואו.
מנגד, שעון ספורט, כמו זה שהעלתה הפותחת של האשכול, יש לכל בחור שמתאמן טיפה, החל מצמידי שיאומי, וכלה בגרמין פולאר ושות' באלפי שקלים.
יש לי חבר שיש לו שעון חכם של אפל,כשהוא הולך לבית הוא מוריד שמה מוזיקה תמונות וכו',ככה בישיבה הוא משתמש בזה בתור נגן.

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שיש לו שעון חכם של אפל,כשהוא הולך לבית הוא מוריד שמה מוזיקה תמונות וכו',ככה בישיבה הוא משתמש בזה בתור נגן.
יש, כמובן, אלא שחוץ מגימיק, אפילו הגרמין שלי עם סוללה של 22 יום נגמר תוך שעות על מצב נגן.
כך שאפל אמור להחזיק ככה שעתיים נניח, שיקנה סאנדיסק

• הוסף לסימניות
יש, כמובן, אלא שחוץ מגימיק, אפילו הגרמין שלי עם סוללה של 22 יום נגמר תוך שעות על מצב נגן.
כך שאפל אמור להחזיק ככה שעתיים נניח, שיקנה סאנדיסק
צודק,אבל בבית כנראה הוא משתמש בזה בשביל שאר הדברים אז הוא מנצל את זה גם בשביל זה.
חוץ מזה שזה הרבה יותר נח,כי אתה מוריד את המוזיקה ישר לשעון,והטא'צ וכו'.
אבל כמובן שאני לא יקנה שעון חכם רק בשביל נגן.

• הוסף לסימניות
זה לא שעון חכם, זה שעון ספורט של גרמין, החברה הכי טובה של שעוני ספורט בעולם.
הווי פי שיש בו לא רלוונטי, כי הוא לא מתחבר לאינטרנט עם הווי פי, אלא רק מעביר מפות ושירים דרך הווי פי, ואין דרך לפרוץ את זה, או משהו שאפשר לעשות עם זה, זה לא אנדרואיד, ואין בזה דפדפן, זה לספורט בלבד.
אני אישית יש לי שעון שלהם, הוא עלה לי 3900 ש''ח (לא התבלבלתי עם אפס,) והוא שווה כל שקל.
לי בישיבה יש שעון כזה ואף אחד לא אמר לי כלום, אבל הדגם שהצגת נראה קצת יותר כמו שעון חכם. למרות שהוא לא.
אם המיועד הוא ספורטאי, אז זו מתנה מעולה, אם לא, אז אני אישית הייתי נותן לו, עם אופצייה להחזיר או משהו. אבל כמובן תלוי איזה ישיבה ובעיקר איזה שיעור.
לדעתי לא מומלץ בעליל, היה לי בישיבה 2 חברי חדר
שקנו שעונים חכמים ומאז הם תפקדו פחות טוב, גם חברתית וגם לימודית
פשוט נכנסו לאיזה קונכיה עם השעון ולא יצאו ממנה
ויש לי עוד הרבה דוגמאות למה לא.... מעדיף לא לפרט.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מומלץ בעליל, היה לי בישיבה 2 חברי חדר
שקנו שעונים חכמים ומאז הם תפקדו פחות טוב, גם חברתית וגם לימודית
פשוט נכנסו לאיזה קונכיה עם השעון ולא יצאו ממנה
ויש לי עוד הרבה דוגמאות למה לא.... מעדיף לא לפרט.
אני דיברתי ספציפית על שעון ספורט, שסופר צעדים, דופק, וכדומה.
אם אתה מכיר מישהו שהפסיק לתפקד כי הוא עקב אחרי הדופק שלו כל הזמן, הייתי ממליץ על טיפול פסיכיאטרי.
אם אתה מדבר על שעון חכם, אז כן. זו טרגדייה.
הכרתי מישהו ש10 שעות ביום ישב וצפה בתוכן על מסך של שעון. ועוד לפני השיח על אם זה כשר, יהודי, וכו'.
זה מזעזע. להיות מכור למשהו בגודל של חצי קופסת גפרורים.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול יש לכם מושג איפה אפשר לקנות כזה שעון עם חיבור לבלוטוס
[סליחה על הבורות...]

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול יש לכם מושג איפה אפשר לקנות כזה שעון עם חיבור לבלוטוס
[סליחה על הבורות...]
קודם כל, זו נראה לי הקפצה לא חוקית. כשעובר כזה הרבה זמן יש לפתוח נושא חדש. דבר שני אם אתה מחפש סתם משהו אז אלי אקספרס. אם משהו מסויים אז תלוי מה

• הוסף לסימניות
קודם כל, זו נראה לי הקפצה לא חוקית. כשעובר כזה הרבה זמן יש לפתוח נושא חדש. דבר שני אם אתה מחפש סתם משהו אז אלי אקספרס. אם משהו מסויים אז תלוי מה

שאלה בכדי להבין את כללי הפורום.

מתי הקפצה הופכת להיות לא חוקית, ואם יש שלב כלשהו שממנו הקפצה הופכת ללא חוקית, מדוע כשאני מנסה להוסיף נושא חדש קופץ לי הצעות של אשכולות דומים ישנים?
היה ברור לי שזה בשביל להימנע מכמויות של אשכולות דומים אלא ריכוז של כל המידע הרלוונטי לנושא מסוים באשכול אחד.
אשמח להחכים בנושא.

• הוסף לסימניות

מתי הקפצה הופכת להיות לא חוקית, ואם יש שלב כלשהו שממנו הקפצה הופכת ללא חוקית, מדוע כשאני מנסה להוסיף נושא חדש קופץ לי הצעות של אשכולות דומים ישנים?
היה ברור לי שזה בשביל להימנע מכמויות של אשכולות דומים אלא ריכוז של כל המידע הרלוונטי לנושא מסוים באשכול אחד.
אשמח להחכים בנושא.
זה בשביל שתעיין באשכולות הללו ואולי תמצא את המידע שאתה צריך בלי לפתוח אשכול חדש. ואם לא מצאת, אז תפתח חדש

• הוסף לסימניות

אשמח להחכים בנושא.
אתה צודק לגמרי שזה לא הגיוני לייצר כפילויות אם יש מקום שכבר דנים בזה. מנגד, תחשוב שכתבת משהו, ואחרי שמונה שנים המייל שלך מתחיל להתמלא בהתראות על תוכן במעקב...
לכן נראה לי שהכלל פה הוא שאשכול שלא פעיל שש חודשים אז יש ליצור חדש. אבל אני לא זוכר בדיוק. תבדוק בויקיפרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה