שעון יד..

• הוסף לסימניות
הצילום הוא במצלמת דיגיטלית.
אשמח לשמוע הארות/הערות...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 547.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
השעון יפה..חח
סתם.. תמונה טובה וקצת ממורכזת. יותר רחוק ובפינה.

• הוסף לסימניות
יש הבהקים על הזכוכית שנותנים תחושה של טישטוש .
והתאורה היתה יכולה להיות יותר מאוזנת .
אבל בסה"כ תוצאה בסדר .

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!
טיפוננת לסגור צמצם, היה מביא לנו עוד טיפה חדות בשעון.
הרקע יפהפה והצבעים טובים. תמונה יפה בס"ה.
הזווית קצת מפריעה לי, אני לא מצליח להתמקד בשעון, בגלל המיקום/הזווית.

ו... אל תתייאשי מהערותינו... הם רק בונות:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;105042:
ברוכה הבאה!
טיפוננת לסגור צמצם, היה מביא לנו עוד טיפה חדות בשעון.
הרקע יפהפה והצבעים טובים. תמונה יפה בס"ה.
הזווית קצת מפריעה לי, אני לא מצליח להתמקד בשעון, בגלל המיקום/הזווית.

ו... אל תתייאשי מהערותינו... הם רק בונות:)

ח"ו.. לא מתייאשת בכייף.. אני שמחה דווקא לשמוע.

• הוסף לסימניות
השילוב של ה'יוקרה' עם האדמה טוב מאוד, התמונה יפה וכמו שכתבו אפשר לסגור עוד צמצם.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השעון.
ועל הרקע הוא נראה עוד יותר מיוחד.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את התפאורה (גם השעון לא רע...)

התאורה, פ'סדר,

• הוסף לסימניות
ממש יפה. ישר לפרסומות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה