זה הכי הולך והכי קלאסי נראלי!יש של Michael Kors
גם לי בעלי קנה מייקל קורסשלום רב לכל חברי פרוג היקרים
אשמח לשמוע איזה שעון יד ממולץ לאישה בסביבות 350 \400 שקל
כמו כן אשמח לשמוע על חנויות שעונים מומלצים בבני ברק
תודה ענקית.
מייקל קורס
אפשר אולי לראות תמונה של השעון ? תודה.גם לי בעלי קנה מייקל קורס
מהמם!! נהנית ממנו מאוד! ומאוד הולך!
המחירים שלהם נעים בסביבות המחירים שציינת.
ברלינגר - בין השעון. יש גם חנות מעולה בר' עקיבא קרוב לירושלים, בפסז'. שכחתי את שמו.
דיאמונד טייםכמו כן אשמח לשמוע על חנויות שעונים מומלצים בבני ברק
תודה ענקית.
אפשר אולי לראות תמונה של השעון ? תודה.
חברה שלי קנתה לאחרונה מ"המומחה" בחזון איש פינת רבי עקיבאברלינגר - בין השעון
ואשמח גם לשמוע על שעונים - פחות אוהבת את המייקל קורס, לכוולם יש אותו דבר וחוץ מיזה שהם קצת כבדים לי
דיאמונד טיים
סמטת מנשהדיאמונד טיים
חנות ממש טובה עם שירות ומחירים מצוינים
נמצא באזור גן ורשא מול קוטלר
לא יודעת איך נקרא הרחוב
אני חושבת שזה הכי נכון.רק נקודה למחשבה-
אני מעדיפה ללכת עם בעלי ולבחור איתו ביחד, כי מאד קשה לקלוע לטעם,
ואחר כך לא נעים להחליף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים