דרוש מידע שעון מייקל קורס בגוד טיים

• הוסף לסימניות
מישהו קנה את הדגם הזה בגוד טיים ?
איך הגיע לו?
אשמח לשמוע
מתלבטת אם להזמין

• הוסף לסימניות
סליחה מראש
כל מה שאסור לעשות בחול המועד אסור מחצות
ומותר לקנות רק אם יש מבצע שלא יחזור ע"ע

• הוסף לסימניות
דווקא אנחנו הזמנו משם והגיע מהר ,ארוז יפה ולא זכורה לי שום בעיה איתם!

• הוסף לסימניות
זה אבל מותגים אמתיים?
כי אם אני קונה בלי אבנים....מה יכול להיות?
מה הם לא ענו ? לא התייחסו
רציתי להחזיר אחד מהשעונים לא ענו ולא היו שירותיים.
אני לא יודעת אם מותג אמיתי. נראה מקורי אבל אחרי חצי שנה לא היה נראה טוב בכלל.

• הוסף לסימניות
רציתי להחזיר אחד מהשעונים לא ענו ולא היו שירותיים.
אני לא יודעת אם מותג אמיתי. נראה מקורי אבל אחרי חצי שנה לא היה נראה טוב בכלל.
אם אני יקנה סתם שעון של תומי בלי אבנים שעון פשוט במבנה.
זה יכול להיות בעיה?

• הוסף לסימניות
אם אני יקנה סתם שעון של תומי בלי אבנים שעון פשוט במבנה.
זה יכול להיות בעיה?
בגלל השאלה פתחתי עכשיו לראות ביקורות עליהם בגוגל מפות ויש עליהם ביקורות שליליות ממש.. אני רואה שצדקתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה