לא אני השחרתי אלא הבת שלי בת 12.זה מקסים.
בענין השחור,
לדעתי יש פה טעות.
ההצללה צריכה לבוא מתחת לזהב, ולא מעליו.
מה שהיית צריכה לעשות, למרוח שחור. ומעליו לצבוע בזהב.
ככה באיזור החיבורים היה נשאר מעט שחור, וזה היה נותן את העומק.
אני גם לא הייתי שמה שחור שחור, אלא יוצרת זהב כהה על ידי ערבוב של זהב עם מעט שחור.
וככה זה גם ישתלב יותר יפה.
אז היא יכולה עכשיו לעשות זהב -ולהרויח מכל העולמות גם זהב וגם הצללות עדינות...בענין השחור,
לדעתי יש פה טעות.
אמנם נגמר לנו הצבע הזהב.אז היא יכולה עכשיו לעשות זהב -ולהרויח מכל העולמות גם זהב וגם הצללות עדינות...
אם הייתי עושה את זה אני אז הייתי עושה כמו שאת הצעת.זה מקסים.
בענין השחור,
לדעתי יש פה טעות.
אני גם לא הייתי שמה שחור שחור, אלא יוצרת זהב כהה על ידי ערבוב של זהב עם מעט שחור.
וככה זה גם ישתלב יותר יפה.
אם ככה אז היא יכולה לנסות עוד משהו.אמנם נגמר לנו הצבע הזהב.
אבל נראה לי שמחר היא תעשה טיול לחנות יצירה ותקנה.
מבחינתי זה עוד תעסוקה בשבילה. אז מה יותר טוב מזה?
תודה לכל המעירות והמאירות.
תודהאם ככה אז היא יכולה לנסות עוד משהו.
לקחת צבע זהב ולהבהיר אותו עם לבן.
ואז לקחת מכחול, ולעבור על היצירה בעדינות בעדינות, ממש נוגע ולא נוגע כזה.
הצבע יתפס רק בחלקים המאד בולטים, ורק טיפה.
זה יזרוק נקודות של אור.
כדאי לעשות את זה אחרי שהיצירה כבר התייבשה.
ואם זה לא מוצא חן בעיניה, פשוט לוקחת מגבון ועל המקום מנקה.
כל מילה!היצירתיות שלך חוצה גבולות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים