שעון מעורר בורח

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע היכן משיגים את השעון מעורר לשקועי-שינה,
שכשמנסים לכבות אותו הוא בורח לך מהיד?
או שיש למישהו רעיון מוצלח אחר של שעון לא סטנדרטי, מעורר,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
עד כדי כך המצב גרוע בבוקר?:D

• הוסף לסימניות
שמים כמה שעונים רחוק מהמיטה,
אבל רק כאלו שמעירים גם מרחוק (אצלינו זה שני פלאפונים)

• הוסף לסימניות
אני כבר התייאשתי...):
אולי באמת יש לכם פתרונות כדי לעורר אנשים בבוקר??(:

• הוסף לסימניות
אם זה בגלל הקור של הבוקר (כמו אצלינו למשל)
אני מכוונת את המזגן או כל מכשיר חימום אחר לחצי שעה לפני הקימה, וזה מאוווד עוזר לקום מהמיטה החמה!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לפני שלושה שבועות את השעון המעורר הזה, בצורת ילד ששר 'מודה אני'. ואין עליו! הניידים לא מתחילים להשתוות לו. צלצול הניידים זוכה בד"כ להתעלמות. אבל ממנו, אי אפשר להתעלם. הוא שר בקולי קולות ולא מוותר עד שמישהו ילחץ על כיפתו הירוקה.
וכמו שכתבו כאן לפני, הפטנט הוא לשים אותו במקום רחוק, כך שחייבים לקום מהמיטה על מנת לכבותו.

• הוסף לסימניות
השעונים המעוררים של פעם, אלה בלי הבטריות שצריך לסובב להם את ה"אין לי מושג איך קוראים לזה" מאחורה ואז כשהם מצלצלים הם רועדים ומרעידים את כל הבית בצלצול שלהם... :)

• הוסף לסימניות
סגולה בדוקה! מנסיון!
ללכת לישון קצת יותר מוקדם.

• הוסף לסימניות
שעון רוטט, מוצלח מאוד!

• הוסף לסימניות
מרק-ממש לא!
ועוד לקרוא לזה סגולה..

בחורף תמיד יוצא לי לישון מוקדם יותר ועדין המיטה קורצת לי יותר מאשר העבודה בחוץ.

• הוסף לסימניות
מה שהכי עוזר...
קול בכיו של התינוק/ת שחייב לאכול הרגע.
אין אמא-אבא שיכולים להשאר שלווים מולו ולהמשיך לישון.

נפעילו בפלאפון קול בכי של תינוק כצלצול...
תשכחו מה זה מיטה...:)

• הוסף לסימניות
אולי להפעיל מוזיקה בטייפ על שעון..

• הוסף לסימניות
המלצתי לכל מי שעד כדי כך קשה לו לצאת מהמיטה:
דבר ראשון ללכת לישון מוקדם יותר למשך שבוע- ואז, אם אין שיפור, אז-
לערוך בדיקת דם, הכוללת ספירה וB12, במידה והברזל גבוה, מחסני הברזל מלאים, וה-B משביע רצון (דבר המצוי בזן אמהות נדיר ביותר :( )
בשלב זה- ניתן לקנות שעון מעורר ;), קופץ :mad:, בורח:eek: רוטט :confused:, צוחק :D, בוכה :(

• הוסף לסימניות
טייפ שמעיר עם קטע חזנות מיום כיפור---

• הוסף לסימניות
*שעון בצורת פאזל, שצריך להרכיב אותו כדי שיפסיק לצלצל....:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;664704:
המלצתי לכל מי שעד כדי כך קשה לו לצאת מהמיטה:
דבר ראשון ללכת לישון מוקדם יותר למשך שבוע- ואז, אם אין שיפור, אז-
לערוך בדיקת דם, הכוללת ספירה וB12, במידה והברזל גבוה, מחסני הברזל מלאים, וה-B משביע רצון (דבר המצוי בזן אמהות נדיר ביותר :( )
בשלב זה- ניתן לקנות שעון מעורר ;), קופץ :mad:, בורח:eek: רוטט :confused:, צוחק :D, בוכה :(

המלצתי לכל מי שעד כדי כך קשה לו להיכנס למיטה:
דבר ראשון ללכת לישון מוקדם יותר למשך ה-20 שנה הקרובות (אח"כ שיעשה בעיות לאשתו, לא באחריותי)
או לפחות למשך שבוע, ואז - אם אין שיפור -
לערוך בדיקת נסיון איך זה לישון רצוף ללא קימה או זמזום,
במידה והמצב רוח גבוה, מחסני הקיבה מלאים, וזמן האיכות משביע רצון (דבר המצוי בזן תינוקות נדיר ביותר :()
בשלב זה -
ניתן ללכת לפסיכולוג.
:):):)

בכל מקרה,
זה לא בשבילי כי אותי בכי מעיר ברגע ברוך הוא וברוך שמו,
זו בקשה בשביל מישהי שאין לה את הפריבילגיה הנעימה של לקום לקול זעקותיהם של רעבים.

• הוסף לסימניות
אוקי...
ה'אבידה' נמצאה,
הבעיה הקטנה היא המחיר...
100 ש"ח, שווה או לא?

• הוסף לסימניות
איפה נמצאה האבידה?
(אולי היא שייכת גם לי...!:)?)

• הוסף לסימניות
גאדג'ט שופ.

• הוסף לסימניות
רגע.. וזה המחיר לחיקוי,
המקורי עולה 260!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה