שעון מעורר בורח

• הוסף לסימניות
עדן - חסום לי, איפה זה ב-95?

• הוסף לסימניות
וגם הכרית הנחמדת הזו חסומה...

• הוסף לסימניות
יש שעון מעורר בצורת אליקופטר שכאשר הוא מתחיל לצלצל הוא מתרומם לאויר וכדי לכבות את השעון צריך לרוץ אחריו

• הוסף לסימניות
עצה לא קלה אך יעילה לעורר "ישנים כבדים" היא להסיר אחריות. להעיר פעם אחת בשביל הפרוטוקול, להוסיף אזהרה :"אני לא אעיר אותך שנית כי אין לי זמן" ולהסתלק. בוקר, בוקריים ואולי שלושה של "פאדיחות" איומות בשל יקיצה מאוחרת, ופתרנו את הבעיה.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה "שעונים מעוררים" בבית....

אם מישהי רוצה אני מוכנה לנדב לה כמה מהם לאיזה בוקר להתנסות. ..
אף פעם לא היתי צריכה לכוון שעון.
הם מאד מדויקים ומאד מכוונים בכל בוקר ב5:00 או ב6:00 יש כמה שמצלצלים ... לפעמים בו זמנית... ואם אחד לא "עובד" משום מה יש תמיד את ה"שעון" התורן ..

• הוסף לסימניות
חברה , למי שיש עול קם גם בלי שעון מעורר, מנסיון.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק כמו דיאטה. יש אנשים קשה להם לקום. באמת קשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;665007:
עצה לא קלה אך יעילה לעורר "ישנים כבדים" היא להסיר אחריות. להעיר פעם אחת בשביל הפרוטוקול, להוסיף אזהרה :"אני לא אעיר אותך שנית כי אין לי זמן" ולהסתלק. בוקר, בוקריים ואולי שלושה של "פאדיחות" איומות בשל יקיצה מאוחרת, ופתרנו את הבעיה.

הבעיה היא שפה מדובר על אם המשפחה, מה ה'דין' במקרה כזה? :)

נכתב ע"י סטייל אחר;665062:
חברה , למי שיש עול קם גם בלי שעון מעורר, מנסיון.
מנסיון שלך כנראה,
מנסיונה - על אף העול, והפאדיחות, והתחושה הרעה - זה לא עובד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;665005:
יש שעון מעורר בצורת אליקופטר שכאשר הוא מתחיל לצלצל הוא מתרומם לאויר וכדי לכבות את השעון צריך לרוץ אחריו
חחח
רק מההצגה חינם על הבוקר כולם יתעוררו

• הוסף לסימניות
מחכה לזמן שאני אצטרך להעיר את ילדי...

ולא הם-אותי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה