התייעצות שעון מעורר רטט

• הוסף לסימניות
בחנות אלקטרוניקה
עמו מרכז האלקטרוניקה והשעונים

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כעשר שנים את העגול. (עולה כ450 שקלים) נחמד אבל לא מספיק אגרסיבי....
הזמנתי לפני כחצי שנה מאליאקספרס שעון רטט ב31 דולר. דגם שמקבילו בארץ עולה כ600 שקלים.
מעולה! מעולה! מומלץ מאוד!!!

קישור:

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כעשר שנים את העגול. (עולה כ450 שקלים) נחמד אבל לא מספיק אגרסיבי....
הזמנתי לפני כחצי שנה מאליאקספרס שעון רטט ב31 דולר. דגם שמקבילו בארץ עולה כ600 שקלים.
מעולה! מעולה! מומלץ מאוד!!!

קישור:
כמה זמן מחזיק לך?
אני קניתי (בארץ) כמה פעמים שעוני רטט. עשו את העבודה מצוין! אבל על המכה הראשונה שחטפו - שבקו :(

• הוסף לסימניות
כמה זמן מחזיק לך?
אני קניתי (בארץ) כמה פעמים שעוני רטט. עשו את העבודה מצוין! אבל על המכה הראשונה שחטפו - שבקו :(

כחצי שנה. בשימוש יומיומי.

• הוסף לסימניות
ושוב אני חוזרת לשאלה,
משהו יודע היכן יש להשיג באיזור המרכז???

אודה על התשובה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב אני משתמש עם שעון מעורר קלאסי (עוצמתי) כזה שהזמנתי מאמזון והוא מעיר אותי יופי ! (ובנתיים לא הגיעו השכנים להתלונן....)

וראיתי עכשיו של שארפ שגם יותר זול

• הוסף לסימניות
קניתי את זה באמזון לא מזמן, שעון מצוין!
שלוש דרגות של צלצול ושל רטט.

• הוסף לסימניות
למשהו יש קישור עדכני לשעון רטט מומלץ מחיר סביר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה