מידע שימושי שעון נוכחות לעובדת מהבית

• הוסף לסימניות
מעונינת בשעון נוכחות להורדה חינם
ידידותי ונח
מכירים משהו כזה?

• הוסף לסימניות
בדיוק ראיתי את זה השבוע-

ידידותי ונוח מאד

• הוסף לסימניות
משתמשת בזה הרבה זמן:
כולל תוסף שניתן להגדיר משם במהירות.
חלוקה מסודרת לפרויקטים.
ובכללי מאד נוח

• הוסף לסימניות
אני כבר חצי שנה משתמשת בזה:

אפשר כל סוף חודש להדפיס טבלה מסודרת של סיכום השעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני חייב לציין את הדבר המדהים שיש בפרוג!!
יש כאן מלא בעלי מקצוע, שפשוט נותנים עזרה וייעוץ חינם!!! חינם!!
אני באמצע מחזור משכנתא עצמאי, הייתה לי שאלה קטנה
צלצלתי
@בינגו משכנתאות לא הזדהיתי או משהו רק שאלתי, והוא ענה בסבלנות ובמקצועיות!!!

זה ממש לא מובן מאליו!!
והוא לא היחיד! יש גם את @מימון לבית @מוניטין ועוד רבים שעונים בשמחה על כל שאלה כאן בפורום
וחלקם גם מפרסמים מספר לייעוץ חינם!!!

הרגשתי צורך ליידע את הציבור שיש כזה דבר
וגם לומר להם בשמי ובשם כולם תודה רבה ענקית!!!
תצליחו!!!!

וזה לא רק בזה, כמעט בכל תחום אפשר לקבל פה בפרוג יעוץ מקצועי מהמומחים!!!
אז שאפו ענק לפרוג!!! שנותן פה את הבמה בחינם!!

תמשיכו הלאה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה