שעון עצר - ספירה לאחור לחתונה

• הוסף לסימניות
איך אני יכול ליצור קובץ של שעון עצר - ספירה לאחור של ימים שעות דקות לחתונה לתאריך מסוים??
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
כזה?

• הוסף לסימניות
האתר הזה חסום לי,האם יש אופציה אחרת????

• הוסף לסימניות
אתם מוכנים לשלם?
מכירה מישהיא שיצרה תוכנה כזו של ספירה לאחור עד לחתונה --- משהו חמוד ויפה

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת גם.
כמה עולה ואיך זה עובד?
תודה.

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לנסות ליצור לבד, לכן אשמח לדעת איך אפשר לייצר כזה דבר???

• הוסף לסימניות
כן יש לי משהו מצויין שעובר היום בהרבה מקומות.
צור קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מתענינת גם- מאמינה שיוצרים בפלאש.... יש למישהי הוראות מדויקות?

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מתענינת גם- מאמינה שיוצרים בפלאש.... יש למישהי הוראות מדויקות?
מה המטרה שלך בזה? ביוטיוב יש מלא הוראות באקשןסקריפט 2/3, וזה ממש פשוט (יש מצב שיש לי קובץ מוכן כזה שאוכל להביא לך)
אבך אם את צריכה HTML זה יותר מסובך.. ואז הפיתרון הוא להוסיף קנבס עם תיכנות אחרי הייצוא

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע אם אני רוצה מוכן כמה זה עולה?ואיך זה נראה/עובד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה