מזגן שעון שבת למזגן מרכזי

• הוסף לסימניות
היי,
יש ברשותי מזגן מרכזי (ישן),
ומכמה וכמה סיבות א''א לעשות שעון שבת בדרך הרגילה והמקובלת ,
רציתי לשאול, האם יש למישהו רעיונות/פתרונות
איך אפשר בכל זאת לעשות שעון שבת למזגן מרכזי .

• הוסף לסימניות
היי,
יש ברשותי מזגן מרכזי (ישן),
ומכמה וכמה סיבות א''א לעשות שעון שבת בדרך הרגילה והמקובלת ,
רציתי לשאול, האם יש למישהו רעיונות/פתרונות
איך אפשר בכל זאת לעשות שעון שבת למזגן מרכזי .
יש לו שלט אלחוטי?

• הוסף לסימניות
זה נראה פתרון ממש מוצלח. וגם המחיר ביחס לשלטים אחרים אינו יקר.

אמנם ישנם שלטים אם אפשרות ל4 מצבי כיבוי והדלקה, אבל תמיד כשיש שני יו"ט/שבת וחג רצופים מפספסים משהו...

אשמח לשמוע אם יש למישהו נסיון עם השלט הזה.

• הוסף לסימניות
אם יש לו פיוז נפרד בארון חשמל - אפשר לשים שם שעון שבת.

• הוסף לסימניות
בשלט רגיל אין איזה שעון שבת?
כי לי המזגן (כשהוא מחובר לשקע) לפעמים נדלק בלי שאני מדליק עם השלט וזה כנראה משהו שהופעל בשלט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ליטאי פשוט , יש לך ניסיון עם המוצר הזה ?
אשמח לשמוע את דעתך .
מעולה! עושה את העבודה כמו שצריך,
צריך לתרגל את השימוש פעם-פעמיים ולבדוק שהכל נעשה כמו שצריך (סימון יום, אישור תוכנית וכו')
אגב, אני קניתי אותו במרכז החשמל במו"ע ב90 ש"ח

• הוסף לסימניות
בשלט רגיל אין איזה שעון שבת?
כי לי המזגן (כשהוא מחובר לשקע) לפעמים נדלק בלי שאני מדליק עם השלט וזה כנראה משהו שהופעל בשלט.
תאתחל את השלט (תוציא את הבטריות ותלחץ על כפתור הדלקה/כיבוי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה