שעון שבת למזגן

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם
אני באמצע שיפוץ של בית
ביקשתי מהקבלן להרכיב למזגנים שעון שבת מובנה בקיר
כלומר המזגן יהיה מחובר לשקע גבוה
ויהיה שעון שבת נמוך יותר - שנוכל לכוון

הוא טען שלא מקובל לעשות את זה
ועדיף להנמיך את השקעים קצת - ולחבר להם שעון שבת רגיל

אשמח לשמוע כל דעה מהיכרות בנושא

תודה!

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשו מהלוח עצמו?
זה הרבה יותר יפה שהקיר בלי הרבה חוטים ושעונים..

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשו מהלוח עצמו?
מסכים לגמרי, בדיוק עכשיו עשיתי ככה.
שעון תקע סטנדרטי אחרי שימוש קצר מתחיל לעשות רעש שיש אנשים שזה מוציא אותם מדעתם..

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, לחדרים אפשר לעשות מהשקע הרגיל,
מה שהתכוונתי מהלוח זה יותר בשביל הסלון.
אוקי - מבינה שהקבלן צדק בטענתו
ותודה על הרעיון - לעשות סלון בארון חשמל זה באמת רעיון
שם הכי מציק לי השעון שבת הבומבסטי

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה בכל חדר ליד המתג שעון בקיר וזה נראה לי מעולה!
1. הילדים לא משתמשים בשלטים. מכוונים לילדים את המזגן לנמוך וההדלקה והכיבוי בשעון כמו מתג!
2. השעון זמין ולא צריך לעבור את כל החדר להגיע אליו.
3. נקי ומסודר.

רציתי לעשות את זה גם אבל במזגנים שלי אין אפילו שקע בחדר הוא שואב את החשמל מהיחידה בחוץ.... בלגן עד שבסוף החברה פיצתה אותי בבקר מרכזי

• הוסף לסימניות
אוקי - מבינה שהקבלן צדק בטענתו
ותודה על הרעיון - לעשות סלון בארון חשמל זה באמת רעיון
שם הכי מציק לי השעון שבת הבומבסטי
הכי נח שיש את כל השעוני שבת בלוח (בהנחה שלוח החשמל בתוך הדירה) או בלוח נוסף לשעוני שבת בלבד של כל המזגנים בבית פשוט הכל מול העיניים , מאשר לתזז מחדר לחדר לפני כניסת שבת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על עזרה
סיכמתי עם הקבלן שהוא עושה תשתית לשעון בלוח חשמל לכל המזגנים
ואני אדאג לשעון
הבנתי שזה אמור להעלות באזור 350 לאחד - זה נכון?

• הוסף לסימניות
איך יש מקום בארון חשמל?
איזה גודל הארון?

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על עזרה
סיכמתי עם הקבלן שהוא עושה תשתית לשעון בלוח חשמל לכל המזגנים
ואני אדאג לשעון
הבנתי שזה אמור להעלות באזור 350 לאחד - זה נכון?
שעון אונולגי איכותי כ200 ש"ח לא כולל התקנה.
דיגיטלי ערוץ 1 כ450 2 ערוצים כ550 ועל זה יש להוסיף מגענים כ50 ש"ח לכל ערוץ לא כולל התקנה.

• הוסף לסימניות
בנ
שעון אונולגי איכותי כ200 ש"ח לא כולל התקנה.
דיגיטלי ערוץ 1 כ450 2 ערוצים כ550 ועל זה יש להוסיף מגענים כ50 ש"ח לכל ערוץ לא כולל התקנה.
בנוגע למגענים הסוג הפשוט מתחיל להשמיע זימזום מעצבן לאחר תקופה. יש יותר איכותיים וכדאי להשקיע בזה.

• הוסף לסימניות
אני העברתי את כל המזגנים ללוח ישירות.
זה ממש יפה ונח.
למה שלא תעשו מהלוח עצמו?
זה לא עלות יקרה?
כי אני בררתי עכשיו על כזה דבר רוצים ממני 900 שח לכל מזגן, יתכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה