• פותח הנושא yossmor2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;681924:
אברהם מאסלו, פרופסור לפסיכולוגיה מהמאה הקודמת, אמר פעם משפט שהפך למטבע לשון:
"לזה שבידו רק פטיש, כל בעיה נראית כמסמר"
:)
תגיד לאברהם מרשמלו, או איך שקוראים לו, שהייתי מנסח כך את המשפט:
"לזה שבידו פטיש, כל בעיה נראית כמסמר"

• הוסף לסימניות
תסתובב קצת בנט תראה שיש הרבה אנשים עם פטישים וכח שיכנוע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;681932:
תגיד לאברהם מרשמלו, או איך שקוראים לו, שהייתי מנסח כך את המשפט:
"לזה שבידו פטיש, כל בעיה נראית כמסמר"

הציטוט המיוחס למר מרשמלו המנוח הוא באנגלית וזה לשונו:
"He that is good with a hammer tends to think everything is a nail."
ובתרגם חופשי:
"זה שמיומן בשימוש בפטיש נוטה לחשוב שהכל הוא מסמר"

בקיצור, רוב הסיכויים שמידול תלת מימדי הוא אמצעי לא מתאים למטרה הזו.

• הוסף לסימניות
אגב, סליחה מיוסי, התמונה אכן יוצאת-מן-הכלל
כמי שעבד בעבר כגרפיקאי בסטודיו לצילום מוצרים, בהתחלה גם אני תהיתי למה השעון לא עומד, אבל אחרי שהבנתי שהמטרה היא לא לקטלוג אלא כתמונה למודעה/פוסטר או כריכה לקטלוג, זה מתאים מאוד וממש נראה יוקרתי ומרשים.

• הוסף לסימניות
לא מסכים עם הגישה של הפטיש והמסמר (מבלי לפגוע בנכונות המשפט), אפשר לעשות כך ואפשר לעשות כך, שניהם טובים, ובשביל שינהם צריך כשרונות טובים כמו שיש כאן!

קבצים מצורפים

• MarshmallowsE.jpg
    KB 22.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עד שקלטתי למה הוא שם מרשמלו.......

:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;681217:
וכל פעם שאני רואה שעון עומד בתנוחה סטנדרטית אני שואל את עצמי את אותה השאלה.....

אם זו פרסומת לשעון עצמו (כמו דגם חדש שמפורסם) אני מסכים איתך, אבל אם מדובר על חנות שיש בה כל מיני, אין עניין לראות את כל הדגם הזה, אלא למשוך את העין למכירת שעונים באופן כללי.
נכתב ע"י Shia;682004:
אגב, סליחה מיוסי, התמונה אכן יוצאת-מן-הכלל
כמי שעבד בעבר כגרפיקאי בסטודיו לצילום מוצרים, בהתחלה גם אני תהיתי למה השעון לא עומד, אבל אחרי שהבנתי שהמטרה היא לא לקטלוג אלא כתמונה למודעה/פוסטר או כריכה לקטלוג, זה מתאים מאוד וממש נראה יוקרתי ומרשים.

אוקי. אני מתחילה כבר להבין את הענין. כצלמת עם נסיון של צילום שעונים למכירה באינטרנט, בטח שצילמתי אותם בעמידה. אבל אני רואה שכשצריך יותר תמונת אווירה, צילום בשכיבה יוצר אפקט יותר מענין.
ואגב הרעיון של העור כרקע ממש מוצלח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה