דרוש מידע שעורה בעין שחוזרת שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
מאז שאני זוכרת את עצמי, ועד לפני כחודש וחצי לא הכרתי את המושג שקוראים לו שעורה בעין. אבל מאז ועד עכשיו קרה לי 3 פעמים שהופיעה לי שעורה מציקה וכואבת.
הרופאה טענה שאין לזה טריגר וזה סתם צירוף מקרים, לי זה נשמע קצת מוזר.
מציינת שכל פעם השעורה הופיעה במקום אחר בעין, ופעם בעין שמאל ופעם בימין.
אשמח לתובנות ממה זה נגרם, ואיך אפשר למנוע.

• הוסף לסימניות
אולי עין אחת נדבקה מהשניה? לכן עדיף לא לנגוע בשעורה, ואם נגעת לשטוף ידים בסבון (כל כל פצע מוגלתי)
וכן, ידוע שעונת המעבר מועדת לפורענות בנושא זה.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי שעורה לא מדבקת. זה זיהום נקודתי בעין.
וזה גם הולך אצלי בסדרות - בערך שבוע - שבועיים אחרי ששעורה אחת עוברת, פתאום מופיעה לה אחרת, אז פחות נראה לי הדבקות.

• הוסף לסימניות
אצלנו במשפחה יש כמה כאלה
אחת שסבלה מזה חודשים תמימים עבר לה רק כשעשתה שינוי תזונה, דיאטת ניקוי רעלים.
עוד אחות שהיתה ממש בדרך לניתוח.. עבר כלא היה
ואח נוסף כמו שזה מגיע כך זה הולך...
לי היה כחצי שנה ירד ולא חזר שוב.
עולה בד"כ בזמני לחץ ומתח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה