שעור פתיחה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אולי יש למשהי רעיו לפעילות / משחק / שיר וכדו'...
שמתקשר לזכוכית מגדלת.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
להדפיס על דף משפטים באותיות ממש ממש קטנות ואז צריך להשתמש בזכוכית מגדלת כדי לקרוא

• הוסף לסימניות
משהי יודעת אם הזכוכיות מגדלת שעולות שקל - באמת מגדילות?
תודה לעונות.

• הוסף לסימניות
משהי יודעת אם הזכוכיות מגדלת שעולות שקל - באמת מגדילות?
תודה לעונות.
איך הרעיון? פרקטי מה שחיפשת?
תוכלי לשאול אותי תמיד אני חנכתי וליוותי מורות ואומנם אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל בכנות אני מורה מאוד יצירתית ומלאת חדוות עשייה.
אז תרגישי בכיף בנח ולהתיעץ.
אני לא יודעת אם זה מגדיל מניחה שכן

• הוסף לסימניות
תוכלי לשאול אותי תמיד אני חנכתי וליוותי מורות ואומנם אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל בכנות אני מורה מאוד יצירתית ומלאת חדוות עשייה.
רעיון ממש חמוד,
אשמח לעוד...
אפשר לחוד חדות ולכתוב את התשובות בכתב קטן,
הבנות צריכות לחפש את התשובה הנכונה....

• הוסף לסימניות
אני מורה חדשה שמתחילה השנה חינוך , יש לך מצב לשלוח ליאת המספר שלך בשביל רעיונות וכו' למייל האישי - O0556787917 וכו'...
תודה רבה ואני ממש אשמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה