שעות הריון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
ראיתי שרשמו על הנושא אבל רציתי לודא שוב
האם מגיע לי תשלום על נסיעה לבדיקות? על השהייה במרפאה?
כמו כן,
אני מתחילה עבודה ב7:30 אין רופא בשעה כזו לכן אני קובעת ל8 ויוצא שמגיעה לעבודה ב9 (יש לי נסיעה של חצי שעה)
האם מגיע לי תכלס שעה וחצי?
האם המעסיק יכול לדרש ממני ללכת למרפאה שקרובה למקום העבודה כדי לחסוך זמן נסיעה?
או שכל עוד הכל בתחום ה40 שעות הכל בסדר?
חשוב לי מאד לדעת....
תודה

• הוסף לסימניות
האם מגיע לי תשלום על נסיעה לבדיקות?
לא. אא"כ את אחרי זה נוסעת לעבודה, מגיע לך על הנסיעה לעבודה.

אני מתחילה עבודה ב7:30 אין רופא בשעה כזו לכן אני קובעת ל8 ויוצא שמגיעה לעבודה ב9 (יש לי נסיעה של חצי שעה)
האם מגיע לי תכלס שעה וחצי?

שטח אפור. הייתי שואלת רב לדיני ממונות.

האם המעסיק יכול לדרש ממני ללכת למרפאה שקרובה למקום העבודה כדי לחסוך זמן נסיעה?

לא.

• הוסף לסימניות

אני נוסעת לבדיקה לפעמים מהעבודה וחוזרת ולפעמים מהבית ואז מגיעה לעבודה
בהריונות הקודמים המעסיקים שילמו לי על השעות שבהם החסרתי לא משנה כמה נסעתי וחיכיתי.
הם היו נחמדים כאילו?

• הוסף לסימניות
בהריונות הקודמים המעסיקים שילמו לי על השעות שבהם החסרתי לא משנה כמה נסעתי וחיכיתי.
הם היו נחמדים כאילו?

המעסיק צריך לשלם על הזמנים של הבדיקות. (אם את מחכה בתור ויש לפנייך נשים, ברור שזה חלק מהבדיקה.) לא מעבר.
בדיוק כמו שהוא לא משלם לך על זמן הנסיעה בכל יום אחר שאת מגיעה בו לעבודה.

• הוסף לסימניות

אני נוסעת לבדיקה לפעמים מהעבודה וחוזרת ולפעמים מהבית ואז מגיעה לעבודה
הם היו נחמדים כאילו?
הבאת להם אישור מהמרפאה או שהצהרת על מס שעות הריון והם נתנו?
על פניו נראה שהם היו נחמדים
בעיקרון נותנים לפי מה שכתוב על האישור של המרפאה

• הוסף לסימניות
המעסיק צריך לשלם על הזמנים של הבדיקות. (אם את מחכה בתור ויש לפנייך נשים, ברור שזה חלק מהבדיקה.) לא מעבר.
בדיוק כמו שהוא לא משלם לך על זמן הנסיעה בכל יום אחר שאת מגיעה בו לעבודה.
אבל אני יוצאת במיוחד כי הרופא לא מקבל אותי בזמן אחר.
יש איזה חוק ברור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה