כדאי שתשלח מישהו בשבילהאישה מהעבודה, לא חרדית, רוצה לקבל ברכה מהרב, אני יודעת שלא מקבל נשים,
מה האופציה בכל אופן? היא יכולה לרשום פתק ויעבירו לו?
היא נמצאת מחר בנהריה, העניין הוא שאני מבינה שגם אין מחר קבלת קהל בכלל??
יש אופציה כן לעזור לה?
אפשר גם לא בשעות קבלת קהל?יש אפשרות להעביר למשמש פתק והוא יעביר לרב
אני לא יודעתאפשר גם לא בשעות קבלת קהל?
אפשר להשאיר לי הודעה בפרטי ואשתדל להעביר לרב עם החברותא שלואפשר גם לא בשעות קבלת קהל?
בד"כ ימי קבלת קהל הם בגה"זאישה מהעבודה, לא חרדית, רוצה לקבל ברכה מהרב, אני יודעת שלא מקבל נשים,
מה האופציה בכל אופן? היא יכולה לרשום פתק ויעבירו לו?
היא נמצאת מחר בנהריה, העניין הוא שאני מבינה שגם אין מחר קבלת קהל בכלל??
יש אופציה כן לעזור לה?
אפשר שאשתי תכתוב את הפתק?אפשר להשאיר לי הודעה בפרטי ואשתדל להעביר לרב עם החברותא שלו
בעלי הגיש לרב פתק שאני כתבתי. לא נראה לי שיש בעיה.אפשר שאשתי תכתוב את הפתק?
כי הבנתי שאולי לא קורא כתב של נשים
הכתב שלי לא קריא..
היא תכתוב ואתה תעביר לו? או שאתה רוצה שאני אעביר לו.. לא הבנתי (כי ציטטת אותי שאוכל להעביר לו)אפשר שאשתי תכתוב את הפתק?
כי הבנתי שאולי לא קורא כתב של נשים
הכתב שלי לא קריא..
הרב בהחלט קורא.בעלי הגיש לרב פתק שאני כתבתי. לא נראה לי שיש בעיה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //