שעלבים תחבורה

• הוסף לסימניות
איך מגיעים לשעלבים מ:
בני ברק?
ירושלים?
מודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
מירושלים - קווים 432 433 מתחנה מרכזית
צריך לרדת במשמר אילון,
ומשם רק טרמפים לתוך הישוב.

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי, אין תחנת אוטובוס בישוב.
מה שמציע האתר http://www.bus.co.il/
זה לרדת בצומת מג"ב משמר איילון, וללכת ברגל קילומטר וחצי.
מתאים לכם? אם כן יש 3 אוטובוסים מירושלים: 433, 435, 404

• הוסף לסימניות
אה, ולגבי בני ברק ומודיעין עילית - נוסעים דרך ירושלים.
או שמוצאים טרמפ.

• הוסף לסימניות
ומב"ב?
וממודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
מי מכיר עוד אופציות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;879376:
ככל הידוע לי, אין תחנת אוטובוס בישוב.

דוקא הייתי שם לאחרונה, וביציאה מהישוב ראיתי תחנה ועמדו שם אנשים והיה נראה שמחכים לאוטובוס (ותוך כדי ניסו לעצור טרמפים..)

נכתב ע"י מי;879377:
אה, ולגבי בני ברק ומודיעין עילית - נוסעים דרך ירושלים.
או שמוצאים טרמפ.

ממודיעין עילית לשעלבים דרך ירושלים? סתם אריכות דרך מיותרת (אבל אין לי מושג לגבי אופציה אחרת). אין אוטובוס ממודיעין עילית לעיר מודיעין ומשם לשעלבים?

• הוסף לסימניות
שעלבים זה מרחק נסיעה של כמה דקות ממודיעין, מה הקשר ירושלים
צריך לרדת במודיעין ומשם אין דרך אחרת חוץ מטרמפ (מאוד נחמדים שם:)

• הוסף לסימניות
שעלבים זה מרחק נסיעה של כמה דקות ממודיעין, מה הקשר ירושלים
צריך לרדת במודיעין ומשם אין דרך אחרת חוץ מטרמפ (מאוד נחמדים שם:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה