התייעצות שעמום בעבודה

• הוסף לסימניות
התחלתי עבודה חדשה לפני שבועיים
אני אמורה לעבוד מרה מלאהבפועל יש לי עבודה לשעתיים ביום בערך.
ניסיתי להציף מולם את הנושא ולא קבלתי מענה.
כרגע אני רב היום משועממת וגלשת סתם במחשב.אני לא בן אדם כזה, אנ יבנאדם של עשיה.
תנו עיצות מה לעשות

• הוסף לסימניות
התחלתי עבודה חדשה לפני שבועיים
אני אמורה לעבוד מרה מלאהבפועל יש לי עבודה לשעתיים ביום בערך.
ניסיתי להציף מולם את הנושא ולא קבלתי מענה.
כרגע אני רב היום משועממת וגלשת סתם במחשב.אני לא בן אדם כזה, אנ יבנאדם של עשיה.
תנו עיצות מה לעשות
כשמתחילים עבודה זה נורמלי והגיוני, לוקח זמן להשלים חפיפות, לוקח זמן לתת אמון ולהעביר משימות, בעז"ה זה יעבור מהר...

יש כאן אשכול בנושא

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי להנות מזה, תביאי איתך תהילים או תפילת השל''ה, תקשיבי להרצאות מעניינות או פודקאסטים, תסדרי בירוקרטיה כגון ארנונה, תורים בקופ''ח וכו'.. זה יכול להיות חלום!

• הוסף לסימניות
תהיי "ראש גדול" ותנסי למלא את הזמן שלך בחשיבה וביישום של רעיונות חדשים שייעלו תהליכים במשרד\ חברה
זה מה שהופך עובד מ"בסדר" לעובד מצטיין
וזה ישתלם לך בהמשך... קידום, שכר וכו'

לדוגמא- אם יש איזושהי בירוקרטיה שחוזרת על עצמה כמו העלאת מסמכים וכו' (אין לי מושג מה העבודה שלך), תנסי לדבר עם AI אולי ניתן לבנות משהו שייעל את התהליך. וגם אם זה לא משהו שאת יכולה לבצע בכוחות עצמך- תעלי את הרעיון בפני הממונים
לחלופין- לעשות סדר במסמכים\ תיקיות
בין אם הם ידניים ובין אם ממוחשבים
וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה