מידע שימושי שערוריה!! משרד הבריאות יחייב את כל האזרחים להתחסן

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
''די לצרה בשעתה''
עד מתי אנשים יקראו כותרות כאילו הן תורה למשה מסיני???

כל מי שיש לו מעט שכל ישר בראשו מבין שאין סיכוי שיקרה דבר כזה אפילו לא במדינת עולם שלילי.
לא חבל על שלושת העמודים האילו?

• הוסף לסימניות
''די לצרה בשעתה''
עד מתי אנשים יקראו כותרות כאילו הן תורה למשה מסיני???

כל מי שיש לו מעט שכל ישר בראשו מבין שאין סיכוי שיקרה דבר כזה אפילו לא במדינת עולם שלילי.
לא חבל על שלושת העמודים האילו?
מה עדיף לחזור למריבות הקבועות?
לפחות בעניין הזה כולם בדעה אחת.

• הוסף לסימניות
זאת בדיוק השאלה למה על הפוליו לא נוצרו קונספירציות ועל הקורונה כן?

באמת עוד לא הספיקו, האישורים הסופיים לחיסון של פייזר שהם כנראה יהיו הראשונים שהצליחו להגיע לחיסון יהיו רק בעוד כמה חודשים אחרי המחקרים הראויים. ובכל מקרה על שאר החיסונים אין לנו מושג אם הם ראויים או לא, ואיזה בדיקות הם עברו, וחוזרת השאלה מה זה שונה מהקורונה?
אי אפשר להשוות את הסיכון של פוליו לסיכון של קורונה.
חיסונים חדשים יש באמת רבים שמעדיפים לא לתת.
אחרי שכבר כמה שנים אוכלוסיה גדולה מתחסנת, יש יותר מידע לגבי בטיחות החיסון לטווח רחוק.

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי הפוליו היה הרבה יותר גרוע
זה בדיוק מה שאמרתי
כל כך חששו מהפוליו, שהעדיפו להסתכן בחיסון לא מוכר.
בנוסף, באותם ימים היה אמון רב יותר בממסד הרפואי.
היום גם לאנשים הפשוטים יש גישה להרבה ידע.

• הוסף לסימניות
אני רואה שכותבים כאן הרבה על הגרלות.
זה קשור לאלה שחופרים לי כל היום על הדופלקס? או שזה הגרלה יותר שווה?
אשמח להתעדכן ולא לפספס חלילה את עסקת חיי

• הוסף לסימניות
איך אני מחכה שיקומו כל אלה שיכריזו שהחיסון גורם לאוטיזם
וכשישאלו אותם מאיפה הם שמעו על זה. הם יגידו: 'ככה אומרים'.
מי אומר?
'אומרים!'
לא חוזרים על בדיחה פעמיים אלא אם כן משנים אותה...;):D:p
אפשר לסמוך עליהם שימצאו כבר ''תופעות לוואי חמורות''

• הוסף לסימניות
נורא חבל.
לא למדו שיווק החבר'ה.

אם הייתי מנהלת הפרויקט:
הייתי מדליפה מראש שיש רק כמות חיסונים מצומצמת,
דואגת ללחוש על כמה אוזניים שהציבור החרדי יודר מהחיסונים
מחכה שבכל האתרים והפורומים החרדים ייפתחו אשכולות זועמים בנוסח של "למה יגרע?" "הציבור החרדי הוא קרבן תמיד"
ואחרי שהח"כים החרדים היו מכנסים ישיבה ממשלה בהולה,
וחבר כנסת הרב *** היה משווה את מדיניות המדינה לרכבת קסטנר, או לחלוקת הסרטיפיקטים על ידי הציונות בשנות השואה.
היינו מקצים כמות מצומצמת גם לחרדים,
ואחרי שכל הציבור החרדי היה פונה למקורבים לצלחת, היו מצליחים להשיג עם פרוטקציות חיסון אחד למשפחה.
אז הייתי משחררת חיסונים לכל דורש, תוך כדי מריחת כותרות בכל היומונים החרדיים,
בהשתדלות חברי הכנסת החרדים נמנעה המדיניות המפלה בלה בלה בלה....
העניין הוא,
שבאמת אין מספיק חיסונים
ולכן מפרסמים שזו חובה
וממילא כולם יתנגדו וכ"ו וכ"ו

• הוסף לסימניות
איך אני מחכה שיקומו כל אלה שיכריזו שהחיסון גורם לאוטיזם
וכשישאלו אותם מאיפה הם שמעו על זה. הם יגידו: 'ככה אומרים'.
מי אומר?
'אומרים!'
לגמרי
מרגיש כזה שיש אנשים שנכנסו לריבוע שיש קורונה וזהו
החרדה הגדולה שלהם מהחיסון היא החזרה לשגרה
שזו ה תופעת לוואי הכי מפחידה מבחינתם.
(נא לא לקחת אישי, תאוריה כללית)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה נראה לכם שרק הציבור החרדי לא רוצה להתחסן???
יש מספיק קבוצות בציבור הכללי שלא ירצה להתחסן.
הפוך, אולי החרדי הקלאסי יהיה הראשון שירוץ להתחסן.
בחברה הפתוחה, החיסונים, במיוחד החדשים מאוד לא פופלאריים ,ומשרד הבריאות סובל מחוסר אמינות עד כדי תיעוב.

• הוסף לסימניות
לגמרי
מרגיש כזה שיש אנשים שנכנסו לריבוע שיש קורונה וזהו
החרדה הגדולה שלהם מהחיסון היא החזרה לשגרה
שזו ה תופעת לוואי הכי מפחידה מבחינתם.
כן, רק שאיך שזה נראה מהאשכול הנוכחי שמי שמתנגד לחיסונים עכשיו זה אלו שהכחישו את הקורונה ואילו המצדדים בעד הם אלו שמאמינים שיש ענין להזהר מהקורונה...
טוב, אז עבור לתאוריה הבאה....

• הוסף לסימניות
כן, רק שאיך שזה נראה מהאשכול הנוכחי שמי שמתנגד לחיסונים עכשיו זה אלו שהכחישו את הקורונה ואילו המצדדים בעד הם אלו שמאמינים שיש ענין להזהר מהקורונה...
אופס... לא היה מכוון לאף אחד
הנה הוספתי הדגשה

• הוסף לסימניות
מה עוד יהיה קשור למכחישי קורונה ?
איזה עוד תיאוריות הקשר יש לכם בארסנל?

• הוסף לסימניות
הכי מצחיק בכל הדיונים האלו. שרובינו לא מבינים אפילו ממה אנחנו חוששים... לא מבינים ברפואה. לא מבינים בכלל עד כמה הכל נעשה בשיקול דעת נרחב (רק שתבינו שהפחד של משרד הבריאות ובתי חולים וקופ"ח וכו...מתביעות רפואיות הוא מטורף ולכן לא מחליטים בהנד מקלדת אם לחסן אוכלוסיה או לא... )

בדיוק היום , חברה שלי ששבויה בכת קונספרציות חסרות שחר - קבלה הודעה מהישיבה של הבן שלה שאין להגיע לישיבה עד שהילד עובר בדיקת קורונה ..היא מייד שלחה לי הודעה היסטרית היא לא עושה בדיקת קורונה זה פוגע בDNA ... יש לי במקרה אחו שהיא ד"ר למחקר DNA באחד מבתי החולים הגדולים בארה"ב. אמרתי לה אני אתייעץ אתה ואחזיר לך תשובה . הבנתי שחבל על הזמן לשכנע אותה שלא רצוי להשאיר ילד בבית בגלל פחדים מטופשים...אותם אנשים ששבויים בקונספרציות אין עניין להסביר להם כי הם כל כך עמוק בפרנויה שחבל על האנרגיה ... שאלתי את אחותי .וכל כך אהבתי את התשובה...
תשאלי את חברה שלך אם היא יודעת מה זה DNA ואם כן אני מוכנה לדבר ולהסביר לפני כן חבל על הזמן...
בקיצור הבנתם את העניין...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הרתיעה שלכם מחוק חיסון חובה?
אם באמת אכפת לכם מהקורונה אז בין כה וכה תלכו להתחסן
ואם אתם חושבים שאין קרונה קחו חיסון ועזבו אותנו עם השטויות שלכם בשקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה