שערוריה! תרמית כשרות בשר ברשת גדולה

• הוסף לסימניות
תעלי לחסומים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1568443:
מצמרר!!!!

כעת נודע לי.

עובדי המטבח ברשת המזון אושר עד מדביקים לבד הולוגרמות ומדבקות כשרות על אריזות בשר בלתי מזוהות, כטוב בעיניהם!!! ה' ירחם.

למי שיש פרטים נוספים, נא לעדכן.

מזעזע!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה זמן בסניף ברב שפע בשר טחון...עכשיו אני ממש לא יודעת מה לעשות. אולי אתקשר להכשר ואשאל? מה אומרים??

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• video_2015-03-26_09-26-28.mov
    5 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
הנה הסרטון

לצפייה מחריד

קבצים מצורפים

• אושר עד.MP4
    22.5 MB · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא שזה מטיל ספק בכל מערכת הכשרות בכללותה!
כלומר אי אפשר לבטוח יותר בשום דבר.
אם באושר עד שזו רשת שאלפי חרדים קונים בה היה כזה דבר,
מי אמר לי שבכל חנות אחרת זה לא יקרה?
מה עושים? מתחילים להכשיר עופות בבית?

• הוסף לסימניות
וגם לגבי פירות וירקות הם מוכרים ממש בזול גם נוכרי וגם יבול חו"ל...איך נדע האם לסמוך??

• הוסף לסימניות
חמור מאד!!
תודה שהעליתם, ממש עמדנו לצאת לשם!
מה שחמור פה זה מה שקורה עם המשגיח, מבחינה כשרותית - זה לא קשור לאושר עד אלא לכשרות,
שה' ירחם - האם יש דרך אחרת לפרש מה שקורה שם?
מבחינת אושר עד - חמור מאד בריאותית.

• הוסף לסימניות
נורא ואיום!
הייתי בטוחה שהכל מגיע ארוז מהמפעל.

• הוסף לסימניות
הזויים!!

אגב, חשוב להדגיש שיש אשה בסרט

• הוסף לסימניות
עכשיו אני כבר ממש שמחה שאני קונה בשר טרי רק בחנות שתחת השגחת הרב לנדא, הרב לא נותן כשרות למקומות שיש שם בשרים שלא בהשגחתו.

• הוסף לסימניות
המשגיח שעומד שם ואומר איפה לשים כל חלק הוא של קהילות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sem;1568558:
עכשיו אני כבר ממש שמחה שאני קונה בשר טרי רק בחנות שתחת השגחת הרב לנדא, הרב לא נותן כשרות למקומות שיש שם בשרים שלא בהשגחתו.

גם אני הייתי קונה רק הרב לנדא בצפראי כל עוד שגרנו בבני ברק,

אך לאחר שעברנו אני נאלצת לקנות במקומות אחרים,

מה שהכי מפחיד אותי זה הקלות בה יש לכל אחד מדבקות והולוגרמות ומדביק על מה שרוצה :eek:

והם אורזים באותה צורה ועם אותה מדבקה שיש למפעל, כך שאי אפשר לדעת אם זה הגיע ארוז מהמפעל או שארזו ברשת עצמה.

כך בדיוק קרה במונסי עם חנות הבשר שהאכילה את כל העיר נבילות וטריפות ר"ל, הוא היה אדם נחשב בקהל ובעל התוקע בר"ה, ומשגיחי הכשרות כ"כ סמכו עליו, שנתנו לו להצמיד לבדו את הפלומבות... בצע כסף לפעמים מעביר אדם על דעתו :eek:

מה שמזעזע בסרטון, שהמשגיח של "קהילות" בעצמו שותף לתרמית...

לפעמים יש מבצעים ומוכרים ברשתות שונות עופות של קהילות או הידורים ב-20 ש"ח לק"ג, האם זה אמור לעורר חשד????

הצילו!!!! :eek:

• הוסף לסימניות
את כל מגשי העופות והבשרים שיש בחנות, טרי וקפוא, הם אורזים לבד?! או שזה רק בדברים מסויימים?
יש למישהו מושג?
עד היום הייתי בטוחה שזה מגיע ארוז מהמשחטה עם חותמת הכשרות והתאריך

• הוסף לסימניות
אם לא שמתם לב יש תשובה מאוד ברורה בסוף הכתבה, הנתחים הנ"ל הם של שחיטה משותפת ולכן יכולים לקבל את 2 ההכשרים, חבל ככה לחשוד בכשרים.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה בכלל לא בעיה
מכיון ששני ההכשרים מיצרים באותו מפעל וכמעט באותו צוות אולי במשמרות שונים
כך שזה לא כל כך משנה

נוכחתי פעם לראות שההכשר של 'יראים' בזמנו ו'קהילות' השתמשו באותם אנשים ובאותו מפעל בו זמנית. זה כבר ענין של ההכשרים

• הוסף לסימניות
מפחיד!

אולי בעצם כדאי לקנות רק בשר\עוף קפוא? או שגם בזה תהיה לנו בעיה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה