שערוריה! תרמית כשרות בשר ברשת גדולה

• הוסף לסימניות
ההתחמקות של המשגיח והסתירה בגירסה של בד"צ בית יוסף אומרת הכל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1568667:
זה אתר חרדי אז אומר בקיצור
אצל "גינת" היה מסעדה שהדביקה תאריכים על סנדוויצים ונתנה את הדין ,
תפסיקו לסנגר על כל אחד זה רק מזיק לכולנו מי שעושה טעויות שישלם על זה את הדין

הסרטון הזה רובו מלל לא ברור של מישהו שמחפש להפליל.
זה לא אומר שלא צריך לבדוק אבל זה עדיין לא סיבה לשחיטה לא מבוקרת של הרשת הזו..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש שם הולוגרמות חופשי והמשגיח מחלק הוראות ימין שמאל ללא הבחנה ,
תוך שימוש בסמלי כשרות ללא פיקוח שהמפקח של עטרה מגמגם וסותר עצמו ,
אני מהאוכלים שם לא בטוח שאכלתי טרף ח"ו אבל הטעו אותי בבשר ישן ומרמים עלי כשרותית לא בא לי לקנות בשר משם שאר הדברים אמשיך זוהי רשת מצוינת אבל בבשר טחון לא אגע,
אני למדתי ש1+1=2 ולא 0
בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול

לא מצדיקה בכלל מה שקרה,
אבל קרוב קרוב משפחתי מדרגה ראשונה משגיח בקהילות
והם בפרוש הרבה פעמים שוחטים בסדר הזה-
בוקר-קהילות
אחה"צ - עטרה

כל הקטע של הדבקת המדבקות מעיקרו הוא אסור ע"פ ההשגחה...

• הוסף לסימניות
בקיצור קהילות זה גם של רח' הקבלן 45

• הוסף לסימניות
לגבי שחיטה -
לבעלי יש חבר שעובד כבודק באחת השחיטות, והוא מכיר מבפנים את המערכת.
יש כמה גופי כשרות גדולים וידועים ששוחטים באותה משחטה בירושלים, על אותו פס יצור, ועם אותם עובדים בדיוק, רק המדבקה שונה. בעוף אין הבדל משמעותי בין הכשר ספרדי לאשכנזי.
לעומת בשר בקר -
שיש הבדלים שלא מאפשרים "לערבב".
מלבד הכשרים מסויימים שבודקים גם לפי האשכנזים וגם לפי הספרדים (אצל הרב לנדא למשל, שהבשר חלק גם לפי דעת הבית יוסף)

לגבי הסרטון -
הדבר הראשון שחשבתי -
הממ... מעניין... ערב פסח זה זמן "מדהים" לעורר בו שערוריות...מישהו כאן מרוויח משהו...
מצד שני -
זה אומר "לעשות חושבים" לגבי כל הנושא של כשרות בשר.
תמיד הרתיע אותי לקנות בחנויות שמוכרות מגוון של הכשרים, ועכשיו זה מתחזק עוד יותר.
אבל להאמין למראה עיניים של בעל אינטרסים זה או אחר...
לא בטוח שכדאי למהר ולשפוט.
(גם תאריך פג תוקף הוא לא הוכחה בלי לדעת מתי צולם הסרטון ומי בעל האינטרסים)

• הוסף לסימניות
בלי קשר ומבלי להיכנס לדיון האם ועד כמה כדאי או מהודר לקנות ברשתות מזון בשר מפאת הכשרות...
הקליפ וכל מה שמריח ממנו... מריח מחלוקת, הקנטה, רכילות ורוע...
לא מרגיש לי שהם דואגים ככ לבריאות או לרוחניות שלי כמו העונג והחיפוש אחר סקופים ודרמות..
ואין זו תמימות. דווקא כל מי שמכבד את האינטלגציה שלו לא קונה כל לשוה"ר ש'פג עליו התוקף' ואין עליו הכשר..... וזה מה שעולה שהם מנסים למכור לנו בסרטון הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה