- הוסף לסימניות
או שלא הייתי מתעצבן בשניהםדעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
מאדדעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
אם הוא היה סתם עוצר את האוטובוס כדי להתפלל- אולי.דעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
לי מפריע התחושה הביתית עם השטיחים שלהם בכל חורדעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
כך צריך להיות!דעה לא פופולארית (באשכול הזה אולי כן)
במודיעין עילית יש לכל נהג, גם קבלן, מכשיר תיקוף,
מי שאין לו [או שהמכשיר תקול], הנסיעה היא חינם ללא תיקוף.
אז ירד לי קצת העצבים על קווים.
בוודאי ובוודאי שכן.אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים