יש כאן באשכול סרטון שרואים מאחרי היציאה ממנהרת הראל עד הנת"צ.מישהו יכול להסביר לי איפה הנת"צ הזה? אני אמור להגיע היום לירושלים לאיזור גשר המיתרים, ולא מכיר בכלל את הכבישים, נוסע רק לפי ווייז.
נכוןאם רוצים להמשיך לירושלים גשר המיתרים, צריך לקחת את הנתיב הכי ימני, [האמצעיים, יוצאים למנהרת ארזים, כביש 9 בלע"ז]
עכשיו חזרו אליי טלפונית ממחלקת תשתיות בעיריית ירושלים בתגובה לפנייתי,עיריית ירושלים זה גוף גדול, בעוד שאת הבקשות לביטול דוחות בוחנים במחלקה המשפטית, את המיקום של המצלמה את השילוט שלפניה קובעים במח' תשתיות.
סביר שיש גם כמה עובדים שבוחנים את הדוחות, ולפי זמן התגובה שלהם נראה שגם יש להם הרבה עבודה, כך שלא בטוח שהם שמים לב שדווקא במצלמה הזאת יש הרבה דוחות, או שיש הרבה דוחות לביטול, וגם אם הם שמים לב לזה, לא בטוח שיש להם זמן לדווח, או שיש להם בכלל למי לדווח או שיש להם רצון לדווח.
ויתכן גם שהם דיווחו, אבל מח' תשתיות לא עובדת כראוי.
ולכן, צריך לפנות למח' תשתיות בפניה, להמתין בסבלנות כמה שבועות עד שמקבלים או לא מקבלים תשובה, ואם התשובה או אי התשובה שלהם לא מספקת אז לפנות למבקר העירייה או מבקר המדינה.
פניה למבקר המדינה מבלי לנסות למצות את ההליך מול העירייה פשוט תניב תשובה לקונית שיש לפנות קודם לעירייה.
אני דווקא לא בטוח שהתמרור הוא כחוק.עכשיו חזרו אליי טלפונית ממחלקת תשתיות בעיריית ירושלים בתגובה לפנייתי,
ובאטימות הוא אומר לי שיש תמרורים כחוק ומי שרוצה יכול להישפט.
אני נסתי בכל זאת לשאול האם לדעתו זה תקין שאנשים נקנסים בהמוניהם ללא כוונה לנסוע בנת"ץ,
ניסתי לומר לו שכדאי להעביר את המצלמה קצת קדימה שלא תיהיה במטר הראשון,
שאלתי אותו האם מופתעים במחלקה מהפנייה שלי, הוא שהם מכירים את הסיפור.
והוא ענה לי שהיה עוד פניות בנושא והם עונים לאנשים -
שיש תמרורים כחוק ומי שרוצה יכול להישפט.
אמרתי לו שזה מרגיש לי שהם לא מתקנים את זה כי חבל לעירייה להפסיד הכנסה של מיליונים בחודש,
ובאטימות הוא עונה לי זכותך לחשוב כך ...
שכחתי לציין:אני דווקא לא בטוח שהתמרור הוא כחוק.
כי נראה לי שהתמרור שמראה שיש נת"צ בעוד 250 מטר אמור להיות בגודל של 90*90 והוא בגודל של 60*60.
אפשר לראות בסרטון, שכנראה בעבר היה שם שלט גדול, והוא הוחלף מסיבה כלשהי לשלט קטן יותר.
מצ"ב ההנחיות הרלוונטיות
נראה לי שזאת עילה טובה לבקש ביטול של דוחו"ת כאלה
נראה שהוא מכוון לביה״מ/מבקר המדינהעכשיו חזרו אליי טלפונית ממחלקת תשתיות בעיריית ירושלים בתגובה לפנייתי,
אני נסתי בכל זאת לשאול האם לדעתו זה תקין שאנשים נקנסים בהמוניהם ללא כוונה לנסוע בנת"ץ,
ניסתי לומר לו שכדאי להעביר את המצלמה קצת קדימה שלא תיהיה במטר הראשון,
שאלתי אותו האם מופתעים במחלקה מהפנייה שלי, הוא שהם מכירים את הסיפור.
והוא ענה לי שהיה עוד פניות בנושא והם עונים לאנשים -
שיש תמרורים כחוק ומי שרוצה יכול להישפט.
אמרתי לו שזה מרגיש לי שהם לא מתקנים את זה כי חבל לעירייה להפסיד הכנסה של מיליונים בחודש,
ובאטימות הוא עונה לי זכותך לחשוב כך ...
אין לי הקלטהנראה שהוא מכוון לביה״מ/מבקר המדינה
כי הוא חוזר על משפט מונוטוני ״התמרור כחוק״
ולא מוכן להיכנס לפרטים הקטנים כביכול בשופו״א..
למעלה ציינת שפנית ל״מבקר״ אם יש בידך הקלטה או תמליל כדאי מאוד לצרף את זה לפנייה..
בהצלחה במאבק..
עם שעת השיחה {ועדיפות לשם הנציג} ייתכן ויספיק בהחלט! {תלוי במי שיטפל בזה.. אבל כנראה שיטופל כראוי גם ככה}תמליל
לא נכון !!!עד לפני כמה חודשים המצלמה מוקמה 300 מטר לאחר התחלפות הנתיב, לאחרונה המצלמה עברה למטר הראשון
יכול להיות, אני לא מבין מספיק בתחום המשפטי כדי לקבוע את זה.שכחתי לציין:
הוא אמר לי שיש גם תמרור בצד ימין 500 מטר לפני הנת"ץ
אמרתי לו שבכביש מהיר עם 4 נתיבים מי שנוסע בנתיב השמאלי לא אשם שהוא לא ראה את זה,
יכול להיות שהתמרור ההוא בצד ימין פוטר אותם חוקית מהטענה על קוטן התמרור של 250 מ' בצד שמאל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים