שערות בפטריות משימורים - יש לי סיכוי לקבל משהו?

• הוסף לסימניות
בפטריות בשימורים של חברה מוכרת מאד מצאתי גוש שיער. התקשרתי לחברה ואמרו לי:"זה לא דבר מופרך, בסה"כ זה מפעל שעובדים בו אנשים..." וכן אמרו לי שאין צורך שאשלח את השיער הם מאמינים לי ותוך שבועיים יחזרו אלי. לאחר חודש קבלתי בדואר מכתב הבהרה שאלו "שערות ממצע הפטריה" וכן פיצוי של שני שוברי קניה ע"ס 5 ש"ח כל אחד!
יש בכלל דבר כזה - שערות ממצע הפטריה? - זה נראה שערות אדם.
מה לעשות? לפרסם את שם החברה? לפנות לעיתונים? - אשמח לקבל עצות.:rolleyes:

(יש לי את הפטריות עם השערות וכן תמונות)

• הוסף לסימניות
לנו יש פתרונות לפטריות בשערות, לא לשערות בפטריות...
סתם. כדאי להתייעץ עם הוועדה להגנת הצרכן וכאלה.

• הוסף לסימניות
גם לי היה אותו סיפור עם פטריות של חברה מוכרת (מתחיל בט') ושלחו לנו 20 ש"ח זיכוי.
לאחר ששלחנו מכתב נזעם עם איומים וצירוף התמונות התייחסו יותר ברצינות ושלחו 100 ש"ח.
גם לנו אמרו שזה חלק מהפטריה...
אל תוותרי להם.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;347847:
גם לי היה אותו סיפור עם פטריות של חברה מוכרת (מתחיל בט') ושלחו לנו 20 ש"ח זיכוי.
לאחר ששלחנו מכתב נזעם עם איומים וצירוף התמונות התייחסו יותר ברצינות ושלחו 100 ש"ח.
גם לנו אמרו שזה חלק מהפטריה...
אל תוותרי להם.;)
הבנתי שאני לא הראשונה בגלל שהמוקדנית לא היתה מופתעת בכלל.

• הוסף לסימניות
תתקשרו שוב ותקליטו את השיחה000

• הוסף לסימניות
את יכולה דרך המועצה להגנת הצרכן. אפשר למלא את כל התלונה דרך האתר שלהם. הם עובדים מהר, בנחישות וביעילות. אם כי במקרה כזה של מפגע תברואתי נראה לי שלתועלת הציבור עדיף לפנות למשרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;347837:
בפטריות בשימורים של חברה מוכרת מאד מצאתי גוש שיער. התקשרתי לחברה ואמרו לי:"זה לא דבר מופרך, בסה"כ זה מפעל שעובדים בו אנשים..." וכן אמרו לי שאין צורך שאשלח את השיער הם מאמינים לי ותוך שבועיים יחזרו אלי. לאחר חודש קבלתי בדואר מכתב הבהרה שאלו "שערות ממצע הפטריה" וכן פיצוי של שני שוברי קניה ע"ס 5 ש"ח כל אחד!
יש בכלל דבר כזה - שערות ממצע הפטריה? - זה נראה שערות אדם.
אולי הם מגדלים את הפטריות על מצע שערות אדם
(מה שבהחלט מעלה ספק לגבי האם לקנות שוב פטריות אי פעם)....:eek:

מה לעשות? לפרסם את שם החברה? לפנות לעיתונים? - אשמח לקבל עצות.:rolleyes:

(יש לי את הפטריות עם השערות וכן תמונות)
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה