דרוש מידע שערים למחברות >> אולי המוכשרות דפרוג יעלו לטובת הכלל שערים שאפשר להשתמש ולהנות מהם

למי יש שער למחברת שמונה עשרה או מחברת תפילה
אשמח מאוד

אפשר בבקשה שער למחברת מוזיקה/שירים?
תודה מראש

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Aug 31, 2025, 05_36_53 PM.png
    ChatGPT Image Aug 31, 2025, 05_36_53 PM.png
    1.4 MB · צפיות: 24
  • ChatGPT Image Aug 31, 2025, 05_32_52 PM.png
    ChatGPT Image Aug 31, 2025, 05_32_52 PM.png
    3.2 MB · צפיות: 21
הבת שלי צריכה שער למחברת בית ב'.
לא מבינה מה זה המברת הזו, ובכל מקרה הכשרון של בציור צריך ישועות
רעיונות פליז....

הבת שלי צריכה שער למחברת בית ב'.
לא מבינה מה זה המברת הזו, ובכל מקרה הכשרון של בציור צריך ישועות
רעיונות פליז....
גמאני בדיוק מחפשת שער כזה...

אני מחפשת שער למחברת עברית
אני מעדיפה בלי דמות

אולי יש כאן מוכשרת שתוכל לעזור לי

אשמח מאוד

ואגב איך משתמשים עם השערים האלו?
מדפיסות וצובעות?
מעתיקות?

@יאלילי את ממש אלופה,
אין לך מושג כמה נעזרתי ביצירות שהעלית פה,
הייתי ממש אבודה עם השערים הללו.
נתתי לבת שלי לבחור והיא היתה מבסוטית ביותר.
תודה!!!!

אם למישהי יש רעיון לשער למחברת סיפורי צדיקים- אשמח בסגנון שהעלתה @יאלילי - אשמח ממש:)
תודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה