שיתוף חופשי שערים למחברות

יצירות לשימוש חופשי
מדהים כמה יש כאן נתינה!!!
השערים ממש יפים!!!
אומנם אנחנו כבר "קצת" אחרי תחילת שנה, אבל בגיל הצעיר כל הזמן "פותחים" מחברות חדשות.
ייש כח לכל המשתפות!

תמונה יפה שיצא לי אולי יעזור למישהו
Designer (3).jpeg

מקסים!!!
יכול לעזור מאד למורות ל-א'
יצירה שלך?
ניתן להשתמש בה?

תודה ענקית!! לילד של חשבון לא רואים ממש פאות, וגם יש לו 2 אישונים....האם תוכלי לסדר זאת?

יש לי שתי תמונות שאני צריכה פשוט בשחור לבן קווי מיתאר
ביקשתי כמובן מAI מחברת חנוכה, ובכות, (שהיו פה כמה שרצו)
לא ידעתי מה אני צריכה לרשום בסוף כדי שיוציא לי בצורה כזו
אולי @אין עוד מלבדו!! תוכל לעזור לי?

ילדה יפה עם שיער ארוך ויפה וקישוט בשיער ופוני. מחייכת וצוחקת שמלה יפה וחגיגית עם שרוולים ארוכים
מחזיקה ביד אחת סופגניה עגולה עם אבקת סוכר וריבה אדומה וביד השניה מחזיקה סביבון
מאחוריה יש שולחן של חג החנוכה עם צלחות מלאות סופגניות, סביבונים, נרות צבעוניים, קופת צדקה עם מטבעות כסף, קצת שטרות, ברקע יש קיר וחלון גדול עם סורגים על החלון מונחת חנוכיה גדולה עם כוסיות קטנות של שמן ולידו חנוכיה קטנה יותר עם נרות צבעוניים בחנוכיות דולקות חמש נרות,
אווירה שמחה ועליזה של חג החנוכה
בסגנון ???????????

Leonardo_Phoenix_Beautiful_girl_with_long_beautiful_hair_and_a_1.jpg

Leonardo_Phoenix_A_girl_with_beautiful_long_hair_and_a_bow_and_1 (1).jpg

יש לי שתי תמונות שאני צריכה פשוט בשחור לבן קווי מיתאר
ביקשתי כמובן מAI מחברת חנוכה, ובכות, (שהיו פה כמה שרצו)
לא ידעתי מה אני צריכה לרשום בסוף כדי שיוציא לי בצורה כזו
אולי @אין עוד מלבדו!! תוכל לעזור לי?

ילדה יפה עם שיער ארוך ויפה וקישוט בשיער ופוני. מחייכת וצוחקת שמלה יפה וחגיגית עם שרוולים ארוכים
מחזיקה ביד אחת סופגניה עגולה עם אבקת סוכר וריבה אדומה וביד השניה מחזיקה סביבון
מאחוריה יש שולחן של חג החנוכה עם צלחות מלאות סופגניות, סביבונים, נרות צבעוניים, קופת צדקה עם מטבעות כסף, קצת שטרות, ברקע יש קיר וחלון גדול עם סורגים על החלון מונחת חנוכיה גדולה עם כוסיות קטנות של שמן ולידו חנוכיה קטנה יותר עם נרות צבעוניים בחנוכיות דולקות חמש נרות,
אווירה שמחה ועליזה של חג החנוכה
בסגנון ???????????

צפה בקובץ המצורף 1837169

צפה בקובץ המצורף 1837170
זה מה שיצא בהשראה שלך
צריך לרשום דף צביעה בשחור לבן.

קבצים מצורפים

• חנוכה.zip
    KB 898.5 · צפיות: 85
יש למישהי עוד שערים של חנוכה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה