שיתוף חופשי שערים למחברות

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לשער למחברת אותיות ללא דמויות
וכן, למחברת אידיש.
תודה מראש!

לשימוש חופשי למי שיעזור

קבצים מצורפים

• מחברת מדעים פ''ו אמא.pdf
    1.5 MB · צפיות: 57
הצלחת לפתוח? מה עשית בסוף?
לא
העתקתי לה את זה
1757388995307.png

מכאן https://www.prog.co.il/threads/יצירת-תמונות-בבינה-מלאכותית-על-פי-בקשה-כאן.958315/post-14866695

• תודה
Reactions: 229
איזה יופי הולך כאן!
אין מילים!
אני צריכה למחברת זמרה - ילדה חמודה שרה ותווים מרחפים..
ומחברת זהירות בדרכים
תודה!!

אשמח לשער למחברת ציור לכיתה א',
משהו עם כן ציור ופלטת צבעים...

בכללי יש פה שערים כמעט לכל מה שביקשתן,
תגללו אחורה לדפים הראשונים ותמצאו הכל:)

תודה על התגובה,
את השער הזה למחברת ציור כבר יש לי,
מחפשת משהו קליל יותר,
אולי בכל אופן יש למישהי?

תודה על התגובה,
את השער הזה למחברת ציור כבר יש לי,
מחפשת משהו קליל יותר,
אולי בכל אופן יש למישהי?
תציריי כן ציור ומאחוריו מציצים מכחולים וצבעים.. קל לבצוע ונראה טוב

זה בדיוק מה אני רוצה,
אבל יש לי 2 ידיים שמאליות בעניין הזה ומחפשת משהו שכבר מוכן בשחור לבן ושאני רק יעתיק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה