שערים למחברות

• הוסף לסימניות
אמי שתחי' אף פעם לא ציירה לנו שער במחברות, כך גם אני נוהגת וגם המורות מעדיפות שער פחות יפה מעשה ידיה של הילדה

• הוסף לסימניות
אהבתי.
אפשר להדפיס לביתי בכתה ב'?
אין לי שום כשרון לציור :)

• הוסף לסימניות
יפה!
המקור של הברווז מידי ארוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;868085:
אמי שתחי' אף פעם לא ציירה לנו שער במחברות, כך גם אני נוהגת וגם המורות מעדיפות שער פחות יפה מעשה ידיה של הילדה

זה היה כפי הנראה פעם.
השנה החלטתי שביתי מספיק גדולה כדי לצייר שעירם למחברותיה ולא עיצבתי לה במחשב
היא ציירה לבד, השקיעה בהחלט ויצא שער חמוד שמתאים לגיל שלה (כיתה ד') אבל המורה בחרה לתת פרס דווקא לבנות שאימהותיהן ישבו ואיירו להן את המחברות |(ביד או במחשב)
האכזבה של הילדה - תדמיינו לבד...

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;868262:
זה היה כפי הנראה פעם.
היא ציירה לבד, השקיעה בהחלט ויצא שער חמוד שמתאים לגיל שלה (כיתה ד') אבל המורה בחרה לתת פרס דווקא לבנות שאימהותיהן ישבו ואיירו להן את המחברות |(ביד או במחשב)

חני
כנראה שאמה של המורה ציירה לה את מחברותיה...

• הוסף לסימניות
אינני אשת חינוך, ולא אתערב בשיקולים חינוכיים הרי משקל.
ד' נתן לי כשרון בציור ואני מנסה להיטיב עימו גם לבני משפחתי.
עם זאת, איירתי את השערים בשחור לבן, ע"מ שגם לאחותי יהיה חלק בשער.
ן...כן, אפשר להשתמש בהם, ובשמחה, אבל רק לצרכים פרטיים.(לא מסחריים, כמובן.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;868283:
כנראה שאמה של המורה ציירה לה את מחברותיה...

כנראה זו מורה מטופשת שבילדותה חלמה על אמא שתקשט לה וחלומה ניגדע
אז היא משלימה את זה בתלמידותיה...
הסיפור הזה קרה לי בילדותי לפני 18 שנה ולא סר ממני עד עצם הרגע הזה.
פשוט מורה טיפשה וחסרת בסיס חינוכי

• הוסף לסימניות
...כן, אפשר להשתמש בהם, ובשמחה, אבל רק לצרכים פרטיים.(לא מסחריים, כמובן.) <!-- / message -->
הבת שלי מאושרת. תודה.

• הוסף לסימניות
הציורים יפיפיים,
אבל לא אוכל להשתמש בזה בבית ספר של בנותי אסור ליצור דברים עם מחשב.
אבל אני יכולה להדפיס להם שיצבעו סתם להנאתם?

• הוסף לסימניות
בשמחה.

• הוסף לסימניות
יופי של שערים, איורים מקסימים.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;868262:
זה היה כפי הנראה פעם.

חני

אינני מבינה בכלל את השיקולים של מורה שמעמידה את העניין הזה לתחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה