כללי שערים - תמחור

• הוסף לסימניות
באותו ענין של שערים= יש לי שאלה
מהו הגודל של דף שלם בספר
70X100
ומהו הגודל של הכריכה

• הוסף לסימניות
על ראשון ראשון, ההדמי' נעשתה בפוטו שופ והרקע הוא סריקה של סקאי,

הגודל בספר עצמו הוא 16.5 - 23.5 ס"מ ----------- 6.5 - 9.5 אינצ'

ובכריכה 16.5 - 24.5 ס"מ------------ 6.5 - 9.65 אינצ'

• הוסף לסימניות
זה משהו ישן שעשיתי, כולו בפוטושופ, לקח כל כך הרבה זמן ובסופו של דבר אפילו לא הייתי מרוצה מהתוצאה, ולכן לא המשכתי בתחום הזה.
ובכל זאת איך זה נראה לכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 964.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
זה פשוט מהמם!!
מזה לא היית מרוצה?
אז ממה כן?:)

• הוסף לסימניות
חסיד, השער מאוד יפה ומכובד, מעברי צבע יפים, וכן דיוק,

אל תתיאש מזה ותמשיך לעבוד על החלק העליון. אולי בסוף זה יהי' שווה כמו השער של גראפי... [להזכירך 600 $]

• הוסף לסימניות
רימון אולי תעלה גם כאלו עבודות כמו של גראפי.
ואגב: על איזה תוכנה אתה עובד קורל או אילוסטרייטר, ועל מה אתה מציע לעבוד, גראפי נראה לי עובד על אילוסטרייטר (לפי מה שהוא כתב).
השאלה במה אפשר להגיע ליותר תוצאות?

• הוסף לסימניות
אני עובד רק על קורל ומרוצה ממנו, וגם הלקוחות מרוצים...

• הוסף לסימניות
חסיד, השער שעשית מאד יפה - מזכיר לי משהו....

ובטח עבדת קשה, בגלל שפוטושופ בכלל לא עשוי לכאלה דברים.
בשביל זה צריך תוכנה ויקטורית כמו אילוס או קורל.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו גיליתי את האשכול הזה, היה מענין לקרוא, אמנם לעשות שערים זה עבודה מתישה אך מאוד מענגת

• הוסף לסימניות
חסיד - זה מדהים
ניסית לעשות את זה בצבעים כהים כמו חום ובורדו?
זה נראה לי יהיה משהו מדהים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרתהרב;113863:
אנחנו פה בשביל ההשתדלות, ולא בשביל לנסות לכבוש את העולם במחירינו הנמוכים.
רק עכשיו שמתי לב לתגובה הזאת.
אכן אנחנו פה ע"י השתדלותך....;)

• הוסף לסימניות
חסיד, השער מאוד יפה, אם תקח לפי שעות זה כנראה יעלה ללקוח יותר מהשער של גראפי... [600 $]

• הוסף לסימניות
לרימון באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לעצב את זה?

• הוסף לסימניות
אני מצטער שאני שואל ושואל אך את העמודים איך עשית בקורל האם זה עושה תלת מימד אני לא מבין בתוכנה הזו.

אם תוכל לפרט איך אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
אנאלי, כתוצאה מהיותך חדש בפורום, כנראה התבלבלת קצת...

השאלות על השער אתה צריך להפנות ל'חסיד' מוותיקי וכרישי הפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י n_eli;120621:
אני מצטער שאני שואל ושואל אך את העמודים איך עשית בקורל האם זה עושה תלת מימד אני לא מבין בתוכנה הזו.

אם תוכל לפרט איך אשמח מאוד.

אני בניתי את הכל בפוטושופ, (מתוך השראה של אחד העבודות המיוחדות של גראפי שהתגלגלו לידי). אבל כפי שהאומן מעיד על עצמו אין כמו לבנות את הדברים האלו בתוכנה וויקטורית.
וכמובן שהתלתל מימד הוא ידני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה