דרוש מידע שערי צדק או הדסה?

• הוסף לסימניות
אני לקראת לידה ראשונה ואני מאוד מתלבטת לאיזה בית חולים ללכת
אשמח לשמוע מאחת שילדה בזמן האחרון
איפה היא הייתה ואיך היה מבחינת יחס , אוכל , שבת , מה מקבלים , וכו'

• הוסף לסימניות
?????????????????????????????????????????????????????

• הוסף לסימניות
יש על זה כבר הרבה אשכולות תחפשי
בגדול - את לא תקבלי תשובה חד משמעית, כל אחת והחויות שלה ואיפה היה לה טוב ואיפה נהנתה.. (וגםעל איזה זמן היא נפלה.. מה העומס וכו..)
הייתי בשניהם בכל אחד מעלות וחסרונות בגדול בשניהם היה ממש בסדר ב"ה
ואין לי כח לפרט שוב כבר פרטתי באשכולות אחרים..
העיקר להתפלל שתפלי על מילדת טובה לא משנה איפה..

• הוסף לסימניות
יש הרבה אשכולות.

תגדירי לעצמך מה הכי חשוב לך כשאת יולדת
(למרות שקשה לפעמים כי זו לידה ראשונה, ועוד לא חווית)
אבל תנסי להזכר כבן אדם
מה חשוב לך
ואחרי שתבדקי מול עצמך אלו 3 דברים הכי חשובים לך
תבדקי איפה תקבלי מענה טוב יותר עבורך.

• הוסף לסימניות
יש אנשים מרוצים ב2 המקומות ויש גם מאוכזבים מאוד...

גם אחרי ההחלטה צריך להתפלל ולקוות שלא ליפול על יום עמוס
בשערי צדק בלידה אחת היינו וכמעט ולא היו נשים ובשניה היה עומס מאוד גדול ומי שהתלוננה הציעו לה לעבור להדסה ושאלנו את הרב והוא אמר להישאר בשערי צדק כי הם יותר מקפידים על השבת (זה היה בשישי)
כל המיילדות שפגשנו מדהימות! היחס מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה