שער בלונים- הרעיון של הגננת...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
לאחר התגובות החמות שקיבלתי על עיצוב הבלונים בברית , נתתם לי חשק להעלות עוד...אפילו שזה היה לפני כמעט שנה.. זה היה העיצוב הראשון שלי ומאז לא עסקתי כמעט עד ללפני חודש.

השער הזה הוא לפי בקשת הגננת שרצתה שער לתחילת שנת הלימודים, העמותה שבה עובדת הייתה אמורה לעצב לה קיר יפה בכניסה , וכבר פינתה אותו מכל מה שהיה עליו ואז שלושה ימים לפני הפתיחה התברר שהקיר לא יהיה מוכן לתחילת שנה... מתוך הכרות חברית איתי חשבה עלי, באה עם רעיון ואלו התוצאות...

20190830_022647.jpg20190830_022642.jpg
20190830_022642.jpg

• הוסף לסימניות
מאלף,
מעניין לשמוע עם אלו עמודים השתמשת לשער ולקשת למעלה..הוא נראה יחסית יציב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואוו
איזה רעיון יפה.
והביצוע- מקסים.
צבעים ממש מתאימים.

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
מדהים!
השילוב של הצבעים ממש מגניב...!

• הוסף לסימניות
אני קניתי מספק מתחום הבלונאות,
אפשר גם להזמין אצל רתך בהזמנה מיוחדת
בחיפוש בגוגל מאמינה שתמצאי הרבה
אם תרצי אתן לך את המספר בשמחה המייל שלי:simcha2626 שטורדל גמייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הצעת מחיר לעיצוב דמות חתן וכלה מבלונים בבני ברק rhoff60 גימייל קום

• הוסף לסימניות
מהמם ומושקע ברמות!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה