כללי שער בסגנון הזה

• הוסף לסימניות
שלום לכם!
אני צריך שער בסגנון הזה שיוכל להשתלב עם הכיתוב 'סימן טוב ומזל טוב יהא לנו ולכל....' קול ששון קול שמחה....'
אפשרי בתשלום...
תודה רבה

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 102.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה ששער כזה הכי פשוט לעשות לבד
זה ממש פשוט

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש בפורום כמה ניקים שמתעסקים עם זה, אלמנטים.

'עיצובים סטודיו' 'אברומי' ו'רמה פלוס', לא יודע אם יש להם בדיוק מה שאתה צריך ובמחיר שלך, אבל הם תמיד מפרסמים אלמנטים, אולי הם יוכלו לעזור לך..

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם MV25, באמת חבל על הכסף שלך, זה מאוד פשוט לעשות את זה.. עבודה קלה באילוס'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה למישהו שאני עושה לו את זה בתור טובה, הוא מחפש כזה שער ומוכן לשלם קצת, אין לי חשק לעשות לבד משהו...

• הוסף לסימניות
יש לי כתובה שעיצבתי ללקוח, מאמינה שיוכל לעזור לך.

מה המייל שלך?

• הוסף לסימניות
עשיתי תוך עשר דקות יש עוד מה לשפץ אבל זה הבסיס העליתי גם פתוח

קבצים מצורפים

• שערעותק.png
    KB 249.8 · צפיות: 17
  • שער.psd
    KB 974.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1158191:
זה למישהו שאני עושה לו את זה בתור טובה, הוא מחפש כזה שער ומוכן לשלם קצת, אין לי חשק לעשות לבד משהו...

נכתב ע"י דן כהן;1158484:
עשיתי תוך עשר דקות יש עוד מה לשפץ אבל זה הבסיס העליתי גם פתוח

דן, תודה רבה, אתה לא יודע איך עזרת לי! תבורך מן השמים!
ירבו כמותך בישראל (ובפורום בפרט)!
ושוב ת-ו-ד-ה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה