מדהים אבל נראה לי צריך להוסיף קצת יותר מראה תלת מידי לעמודים
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 22/9/20 הוסף לסימניות #61 מדהים אבל נראה לי צריך להוסיף קצת יותר מראה תלת מידי לעמודים
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 22/9/20 הוסף לסימניות #62 נכתב ע"י טובאל מנור: אבל נראה לי שכדאי לעשות את העיטורים בכתר כמו העיטורים של הזהב בזה לחצ/י כדי להרחיב... lab שיניתי לכתר משהו כזה שיהיה יותר מוזהב אבל עדיין צריך מראה טיפה תלת מימדי שאתה יודע לעשות
נכתב ע"י טובאל מנור: אבל נראה לי שכדאי לעשות את העיטורים בכתר כמו העיטורים של הזהב בזה לחצ/י כדי להרחיב... lab שיניתי לכתר משהו כזה שיהיה יותר מוזהב אבל עדיין צריך מראה טיפה תלת מימדי שאתה יודע לעשות
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 30/9/20 הוסף לסימניות #64 וווווואו
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 30/9/20 הוסף לסימניות #65 אפשר בלי הלבן?
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 30/9/20 הוסף לסימניות #67 תודה
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 30/9/20 הוסף לסימניות #69 מטורף כל אחד יותר מהשני
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 30/9/20 הוסף לסימניות #71 נכתב ע"י lab: צפה בקובץ המצורף 735535 לחצ/י כדי להרחיב... ממש יפה אבל שוב נראה לי שמראה תלת מימדי לעיטורים יעזור מאוד פה זה נראה כזה שטוח
נכתב ע"י lab: צפה בקובץ המצורף 735535 לחצ/י כדי להרחיב... ממש יפה אבל שוב נראה לי שמראה תלת מימדי לעיטורים יעזור מאוד פה זה נראה כזה שטוח
L lab משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית מוזיקה ונגינה עימוד ספרים 30/9/20 הוסף לסימניות #72 ניסיתי קצת לשפר
ט טובאל מנור משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 30/9/20 הוסף לסימניות #73 הרבה הרבה יותר טוב lab אין כמוך תעשה עוד כאלה
M miri# משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 1/10/20 הוסף לסימניות #76 ואו וואו ואו אוצר בלום!!
מ מעצב חסידי משתמש מקצוען איור מקצועי צילום מקצועי D I G I T A L 1/10/20 הוסף לסימניות #78 lab פשוט מהמם תתחדש על השם פשוט כל אחד יותר טוב מהשני