כללי שער חוברת

• הוסף לסימניות
זה להפצה ממש מקומית, כך שזה לא מוכרח להיות פרפקט... אבל סתם ככה.

נ.ב.
השראתי הפעם הייתי במגמת גיוון ויצירתיות, התחלתי את העבודה בסוג של החלטה של לא להיות אני... הצלחתי?
נ.ב. 2
יש סרטון ענק (יוטיוב, נתיביים סורי) שנקרא 29 דרכים להישאר יצירתי (29 ways to stay creative) מומלץ ביותר...
http://www.youtube.com/watch?v=_1E4aeCTg7s
נ.ב. 3
מסתמא יהיה זה האשכול האחרון שלי בתקופה הקרובה והרחוקה, תודה לכם על הכל.

קבצים מצורפים

• שער שירו למלך העתק.JPG
    2.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרידמן;621793:
זה להפצה ממש מקומית, כך שזה לא מוכרח להיות פרפקט... אבל סתם ככה.

נ.ב.
השראתי הפעם הייתי במגמת גיוון ויצירתיות, התחלתי את העבודה בסוג של החלטה של לא להיות אני... הצלחתי?
נ.ב. 2
יש סרטון ענק (יוטיוב, נתיביים סורי) שנקרא 29 דרכים להישאר יצירתי (29 ways to stay creative) מומלץ ביותר...
http://www.youtube.com/watch?v=_1E4aeCTg7s
נ.ב. 3
מסתמא יהיה זה האשכול האחרון שלי בתקופה הקרובה והרחוקה, תודה לכם על הכל.

1. מאד יפה, יש סיבה שזה יהיה כזה אש?
2. סיום השירות?

• הוסף לסימניות
השירו למלך יכול להתחשב ברקע, אבל חייב להיות בולט יותר.

• הוסף לסימניות
אין חיבור בין 2 הצדדים מספיק

• הוסף לסימניות
מאוד יפה....רק שהצבע האדום-כתום הזה נותן קונוטציה שלילית מאוד
תשנה אתזה למבעים יותר רכים

• הוסף לסימניות
חוברת למה??

• הוסף לסימניות
הכי הזדהיתי עם כלל מספר 7 לקריאייטיביות
sing at the shower
לא שאני עושה את זה
אבל לפחות אני מבין מאיפה נובע חוסר הקריאייטיביות שלי...

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה