כללי "שער" לברושור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, מצורף קובץ שהוא למעשה סקיצה ראשונית של עמוד ראשון מתוך ברושור שעוד לא התחלתי לעמד, רצוני לדעת איך אתם מתרשמים ממנו, מה הוא משדר, במה לדעתכם מתעסקת החברה שהזמינה אותו, האם הוא מושך או משעמם... ובכלל כל תגובה מבורכת.

בטוחני שתועילו כרגיל, תודה מראש.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נראה משהו שקשור לתעופה

• הוסף לסימניות
חשבתי הנה"ח / ראיית חשבון.

יפה מאד.

• הוסף לסימניות
שניכם טועים
אכן זו לא מחמאה בשבילי... ;)

עוד תגובות.... ?

• הוסף לסימניות
בניה, אדריכלות

• הוסף לסימניות
וואי וואי, אם ככה אז כנראה נכשלתי...

מדובר על חברה לניהול ותפעול תיקי השקעות בבורסה,

יש קשר או שצריך לעצב מחדש? ובכלל, האם זה יפה בעיניכם ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1683866:
וואי וואי, אם ככה אז כנראה נכשלתי...

מדובר על חברה לניהול ותפעול תיקי השקעות בבורסה,

יש קשר או שצריך לעצב מחדש? ובכלל, האם זה יפה בעיניכם ?

למה כשלון?
עדיין נראה לי מתאים ומדבר את זה. בהחלט.

זה שלא עניתי כך - פשוט משום שהראש שלי לא בדיוק מונח בתחום הזה...

• הוסף לסימניות
יש עוד הארות הערות ? הצעות ?

• הוסף לסימניות
בכללי קו יפה ונקי מאוד..
ואם כבר בענייני השעות עסקינן, אז, כדאי להוסיף דברים שקשורים לנושא.
לדוגמה: מספרים רצים, כדור הארץ וכו'..

• הוסף לסימניות
החץ בין ה-E ל-X מכוון. נכון?
מקסים!

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה יפההה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1683972:
החץ בין ה-E ל-X מכוון. נכון?
מקסים!

הלוגו זה לא עבודה שלי, קיבלתי אותו מהם, אבל כפי איך נראה לי זה לא מכוון, שהרי זה פונט מסויים שלא נראה שעבר עיבוד... אולי יוצרי הפונט... אין לדעת :]

• הוסף לסימניות
אני מיד ראיתי טרייד הבנתי שזה קשור למסחר בשוק ההון
לדעתי מתאים מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה