כללי שער לחוברת הדרכה

• הוסף לסימניות
מצורף השער של החוברת של הגברים, התבקשתי לעצב את החוברת של הנשים ולרענן את העיצוב. נתחיל בשער
שאלתי אותם האם נראה להם העיצוב של הגברים או שהוא יותר מידי שייך לעולם העסקים, והם דווקא אהבו לכן שמרתי מעט על הקו אך בכל זאת נתתי לעבודה אופי נשי רך יותר
(האדום של הגברים)

קבצים מצורפים

• חוברת-1.jpg
    KB 426.3 · צפיות: 24
  • שער.jpg
    KB 522.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה
הייתי מנסה לעמעם קצת את הכתם שברקע בצד שמאל

נותרה מעט נימה לבנה מסביב לטלפונים
ובנוסף תקן את הכניסה הקטנה בתחתית
בנוסף את הלוגו של החברה רואים - הפליפ מעצים
נסה להעלים אותו טוב יותר - לא עי טשטוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Zeevi.Co;401973:
יפה
הייתי מנסה לעמעם קצת את הכתם שברקע בצד שמאל

נותרה מעט נימה לבנה מסביב לטלפונים
ובנוסף תקן את הכניסה הקטנה בתחתית
בנוסף את הלוגו של החברה רואים - הפליפ מעצים
נסה להעלים אותו טוב יותר - לא עי טשטוש

וואו !! חזרת !!;)

• הוסף לסימניות
הראשון הרבה יותר מוצלח לטעמי.

כמה הערות קטנות:
- את המילים "לגלות יהדות בשניים" צריך למשוך עד סוף הא' של חברותא.
- במקום תמונה של פלאפון הייתי שמה תמונה של משהו שקשור ליהדות.
- את העיגולים למטה הייתי הופכת באופן שהעיגולים הגדולים למטה והקטנים למעלה.
- את המילים "חוברת הדרכה", ניתן להקטין ואולי עדיף לכתוב בשחור בחלק התחתון של הכריכה.

• הוסף לסימניות
לגבי השער

העבודה בפני עצמה יפה ובהחלט מתאימה לשער,אך לגבי השאלה האם זה מתאים לנשים חשבתי שהתבלבלת העבודה הכחולה יותר מתאימה לגברים הן מבחינת הצבע והן מבחינת 2 המכשירים שמזכירים עולם עסקים
לדעתי ,לא רק במבט של גרפיקאית אלא של מתנדבת, הייתי כן מנסה לשוות צבעי פסטל או כל דבר שימשוך את העין הנשית, ולגבי הפלאפונים הייתי שמה 2 שפורפרות טלפון זה מול זה או משהוא בסגנון כי זה יותר מזכיר 2 נשים שמפטפטות אע"פ שזה לא מקורי ואפשר ברקע קצת נסתר אלמנט של ספר
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
טוב נו... לא כל כך התייחסתי להערות(2 המגיבות האחרונות) מכיוון ש...
1. כבר כתבתי שה"בוסית" אהבה את הסגנון של אופי העסקים(דרך אגב לא עיצוב שלי.-האדום)
2. לא מסכים עם ההערה שהעבודה של צבעי הסגלגל מתאימה יותר לגברים
3. לא התייחסתי להערות שמכוונות לעבודה ה"אדומה" (לא שלי)
4. קיבלתי שצריך לתת פן יהדות בעבודה

מקווה שעכשיו יותר טוב

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    KB 180.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
וודאי שעכשיו יותר טוב (לעניות דעתי כמובן)
נראה לי שהמשפט"ללמוד יהדות בשתיים" נראה גס מדי, אולי שלא יהיה מודגש מדי.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
אכן צריך להכניס יהדות, אבל זה לא נראה הכי טוב עם הניסיון הטיפוגרפי לדעתי, תחשוב על אלמנט יהודי שניתן להוסיף, איזה ספר/ סידור או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
לדעתי, זה ממש מוצלח עכשיו.
הערה אחת: זה קצת יותר מדי להכניס את ה'טיפוגריה היהודית' פעמיים.
הייתי מכניסה את זה רק בצד הימני.

• הוסף לסימניות
שמת לב שאחד הטלפונים הפוך? רואים במילה 'סמסונג'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוה;402107:
העבודה בפני עצמה יפה ובהחלט מתאימה לשער,אך לגבי השאלה האם זה מתאים לנשים חשבתי שהתבלבלת העבודה הכחולה יותר מתאימה לגברים הן מבחינת הצבע והן מבחינת 2 המכשירים שמזכירים עולם עסקים
לדעתי ,לא רק במבט של גרפיקאית אלא של מתנדבת, הייתי כן מנסה לשוות צבעי פסטל או כל דבר שימשוך את העין הנשית, ולגבי הפלאפונים הייתי שמה 2 שפורפרות טלפון זה מול זה או משהוא בסגנון כי זה יותר מזכיר 2 נשים שמפטפטות אע"פ שזה לא מקורי ואפשר ברקע קצת נסתר אלמנט של ספר
הרבה הצלחה
הוצאת לי את המלים מהפה.

נכתב ע"י FishAir;402606:
טוב נו... לא כל כך התייחסתי להערות(2 המגיבות האחרונות) מכיוון ש...
1. כבר כתבתי שה"בוסית" אהבה את הסגנון של אופי העסקים(דרך אגב לא עיצוב שלי.-האדום)
כדאי להעיר ל"בוסית" שהפלאפון מרתיע (גם אני מתנדבת, ואם הייתי צריכה לדבר בפלאפון הייתי נמנעת בין בגלל המחיר ובין בגלל הקרינה) ולא נראה לי ידידותי לנשים מכל שכבות הציבור, שאליהן מיועדת כנראה החוברת.

• הוסף לסימניות
החדש שהעלת יפה
הצבעוניות בסדר גמור!!

את המשפט ללמוד יהדות בשתיים נסה לשים לא בבולד - כמו בחוברת הגברים

ההוספה של הטיפו' מוסיפה מקדימה
הייתי מנסה/בודק האם לשים את זה בדיוק אותו דבר מאחורה
או להמעיט קצת או לסדר קצת אחרת

בגלל שהועלה יותר קטן לא רואה איך העלמת את הלוגו של סמסונג, אך נראה טוב יותר

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד מאוד.

לאיזה ציבור זה מיועד?
אם מדובר בציבור חרדי יש בעיה עם מכשירים לא כשרים (מנסיון מר מאוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה