כללי שער למגזין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;384537:
יפה! אך לדעתי זה שיש גדלים שונים לכותרות (אפצ'י בגדול) לא מוסיף. ואולי כדאי להשתמש בפונט דק לכותרות שהרי הם ממש בבולד מול שם המגזין הדק.
תודה רבה אליעזר! משהו הפריע לי ולא הבנתי מה...
אני מעלה שוב, תודה רבה לכולם זה ממש עוזר לי!:)

קבצים מצורפים

• מגזין לייף סטייל.jpg
    KB 334.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גליון אביב חגיגי לא בא לי טוב בעין, נסי משהו אחר

נראה אחלה!
הייתי מוריד את ההטיה של הטקסט ומחליף את תמונת הרקע למשהו יותר בומבסטי :)

• הוסף לסימניות
הערה פרקטית:
אם זה מגזין קבוע עם לוגו קבוע, נראה לי שהלוגו הזה מאוד מגביל - הוא בנוי משלושה צבעים, ותמיד יהיו חייבים להשתמש בהם ברקע, כי לשים ברקע עוד צבעים אחרים לגמרי זה לא לעניין.

ועוד משהו אבל אולי זה רק אני, הפרח קצת מוביל אותי ימינה במקום שמאלה, כי הוא כאילו מסתכל ימינה ולא מוביל לכיוון הכותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;384572:
הערה פרקטית:
אם זה מגזין קבוע עם לוגו קבוע, נראה לי שהלוגו הזה מאוד מגביל - הוא בנוי משלושה צבעים, ותמיד יהיו חייבים להשתמש בהם ברקע, כי לשים ברקע עוד צבעים אחרים לגמרי זה לא לעניין.

ועוד משהו אבל אולי זה רק אני, הפרח קצת מוביל אותי ימינה במקום שמאלה, כי הוא כאילו מסתכל ימינה ולא מוביל לכיוון הכותרת.

קודם כל זה שזה מוביל ימינה זה טוב כי ההפך זה גורם לשיווי משקל, אחרת כל ההטייה הייתה על שמאל

לדעתי זה שיש גדלים שונים לכותרות (אפצ'י בגדול) לא מוסיף. ואולי כדאי להשתמש בפונט דק לכותרות שהרי הם ממש בבולד מול שם המגזין הדק

זה דווקא יפה וכך זה מושך לקרוא
הסקיצה האחרונה ממש לא מסודרת יפה מבחינת כותרות הכתבות
הקודם טוב יותר

העיגול בצד
עדיף להוריד קונטור מקוקו, זה כבר קצת קיצ'י

ואחרי כל הנאום................................... ממש יפה מאד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!
את שולי הפרח כדאי לך לנסות לטשטש שיתמזג עם הלבן לגמרי. כך זה נראה פרח מלוכלך...
הגוון של סטייל - הייתי גודמת מגוונים הורוד סגלגל של הפרח שיהיה מושלם בעין.
והקוקו סביב העיגול מיותר.

• הוסף לסימניות
חברים, הסתבכתי (יש פה דעות כמספר האנשים...:confused:)
כרגע אני יותר מבולבלת משהייתי בהתחלה :rolleyes:.....
אם עוד מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד. (מה עדיף 1/2/3?)

• הוסף לסימניות
שלוש יותר משתיים, ואחת פחות מכולם...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
2 כמובן...אבל.................
את העיגול לעשות ללא קונטור מקוקו
את השורה למעלה למעלה לא לעשות באדום אלא בשחור

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!!!!!!!!!
מקצועי!
רק הלוגו של המגזין מידי דקיק ונבלע - צריך להיות יותר דומיננטי

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד וקודמי כבר אמרו הכל
גם לי מפריע העיגול עם הגליון אביבי חגיגי

בהצלחה כמובן שנשמח לראות את הסופי... :)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד וקודמי כבר אמרו הכל
גם לי מפריע העיגול עם הגליון אביבי חגיגי

בהצלחה כמובן שנשמח לראות את הסופי... :)

• הוסף לסימניות
בגדול זה יפה ומרשים
לדעתי רק תקטיני את המרווח בין שתי השורות של:כיצד ניתן למנוע...

• הוסף לסימניות
לדעתי האחרון הכי טוב, אני מצטרף לצבי שאמר שאת העיגול לעשות ללא קונטור מקווקו.
בכותרת האחרונה של אפצ'י, הייתי כותב: לה לה אפצ'י!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
נראה לי שאם כבר הורדת למטה את התמונה, תורידי יותר! הלבן קצת קטן והלוגו נראה חנוק בתוכו, תני לו קצת אויר. אם מעצבים באימג' אחד גדול ומשאירים חלק נקי תמיד עדיף שהיחס יהיה 1 ל 3
כלומר 1/3 נקי מהאימג', לגבי ה"גליון החגיגי" אם לבחור בין מה שהוא עכשיו למשולש, כבר עדיף המשולש. תנסי לשחק עוד וכמובן להוריד את הקונטור כמו שאמרו פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה