כללי שער למגזין

• הוסף לסימניות
זהו מגזין משפחתי, לזוג הנשוי 10 שנים.

קבצים מצורפים

• חוברת מקופלת.jpg
    1.6 MB · צפיות: 18
  • 222.jpg
    1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אהבתי!

[גם ת'רעיון]

הייתי מחליפה את הכתב למשהו אחר

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!!

מהמם!!
רק הערה קטנה -
הכוס הימנית כפי שנראה היא הקרובה יותר אך הכוס השמלאית "עולה עליה"!
אם טעיתי תקנו אותי

• הוסף לסימניות
צריך שאלמנט מסויים יבלוט ולא "הכל"
אם את רוצה לתת ביטוי לתמונה אז אל תשימי עליה את הטקסט
אולי מעל שקף בצד בצורה מסודרת
אני גם הייתי מחליפה את הכתב

• הוסף לסימניות
הייתי משתמש בתמונה ברקע בלי הטבעות! שתי טבעות זהו אקט גויי לחלוטין! וחוץ מזה שהוא לא מתאים בקומפוזיה.
פונטים חינמיים! (וגם התוצאה.) וגם בספרה 10 לשנות פונט.
דעתי (הגברית) שהסרט הימני למעלה קצת קיצ'י.
והלב מאוד יפה בפני עצמו כמו במאחת ועד עשר אבל יש צורך בשילוב יותר מוצלח בסיפרה 0.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם רעיון איך לעצב עמוד עם המאפיינים של הבית/המשפחה?

חו"מ, עלה לכם איזה רעיון של שילוב ל-10?

• הוסף לסימניות
למישהו יש רעיון איך 'להצמיד' את הברכות לדף המעוצב?

כוונתי למשהו בסגנון של נעץ/סטריפ של דבק אבל משהו יותר מכובד.

• הוסף לסימניות
נו, אולי בכל זאת יש למישהו איזה רעיון?!

אני ממש תקועה עם העמוד הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה