כללי שער לספר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מסגרת08.jpg
    KB 583.1 · צפיות: 44
  • מסגרת07.jpg
    KB 587.8 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
גם לדעתי השני, עדין ויפה.

• הוסף לסימניות
בעיני השני מוצלח מאוד,
נראה לי שכדאי להוסיף קונטרסטיות בין הגוונים,
הם מדי קרובים.
אך, יכול להיות שאני טועה.

הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
השני, כמו שאמרו, נעים לעין ויפה מאוד! כמו כן כמו שאמרו להוסיף ניגודיות.הצבעים מונוטוניים.

• הוסף לסימניות
כנ"ל השני.
+ תוספת ניגודיות.

• הוסף לסימניות
אני היית מציע לשלב את שתייהם דהיינו לדעתי המסגרת יכול להיות יותר כהה וחזק והפרחים יותר חלש קצת!
אשמח לרואת המסגרת הסופי נא לשלוח לי במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אסור לפרסם מייל

• הוסף לסימניות
אז הנה מצאתי אותך !

שלום דוד.

באיזה תוכנה זה עשוי?

לטעמי קצת טכני... תן קצת אוויר בין האלמנטים.

• הוסף לסימניות
שלו' אורן

זה נעשה באילוס'.

יישר כח על החוו"ד, אנסה לשנות בהתאם.

• הוסף לסימניות
שלו' לכם חברים יקרים
תודה לכם על כל תגובותיכם המחכימות,<O:p
נתתי לב לכל דבריכם, והחלטתי לתקן.<O:p
<O:p
אלא שהסתבכתי עוד יותר עם התוכנה הזו (אילוס'), שלעת עתה אינני שולט בה היטב.<O:p
לכן עברתי לאינדי', שהנני מתמצא בה יותר, וכמובן שהוצרכתי לבנות הכל מחדש.<O:p
ומכיון שאין לי ענין כעת להשקיע יותר מדי, עשיתי משהו נחמד (לדעתי, כמובן).<O:p
והנה התוצאה לפניכם (במקור, זה באיכות גבוהה יותר):<O:p

קבצים מצורפים

• שער 05.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יפה אבל ריק, לטעמי השני עם העיטורים הפינתיים יותר מרשים, אולי לנסות לשלב את העיטורים בפינות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה