- הוסף לסימניות
עיתון לסמינר של בנות שיוצא אחת לתקופה
הפעם לקראת חנוכה
אשמח לחוו"ד
הפעם לקראת חנוכה
אשמח לחוו"ד
נכתב ע"י טירה;684604:תודה על התגובות
לגבי הצבע - התוכן בחלקו עיוני ורציני
מסכימה לגבי הצללה אנסה לעבוד עליה
לגבי מיקום שם העיתון - האמת שלבינתיים הוא נודד ברחבי העמוד כל פעם מחדש לפי נוחות העיצוב, והפעם ממש לא הסתדר לי מקום אחר... ברור שכדאי לקבע אותו נראה לי מעיתון הבא...
לגבי הוורטים בשער לדעתי הם דווקא מוסיפים עיניין לשער
נכתב ע"י טירה;684604:לגבי הוורטים בשער לדעתי הם דווקא מוסיפים עיניין לשער
נכתב ע"י טירה;684604:תודה על התגובות
לגבי הצבע - התוכן בחלקו עיוני ורציני
מסכימה לגבי הצללה אנסה לעבוד עליה
לגבי מיקום שם העיתון - האמת שלבינתיים הוא נודד ברחבי העמוד כל פעם מחדש לפי נוחות העיצוב, והפעם ממש לא הסתדר לי מקום אחר... ברור שכדאי לקבע אותו נראה לי מעיתון הבא...
לגבי הוורטים בשער לדעתי הם דווקא מוסיפים עיניין לשער
נכתב ע"י ariels;684934:העיצוב ממש יפה, עם ניחוח עתיק
לגבי מיקום הלוגו -
כלל מס' 1 בעיצוב עיתון - גריד.
חייבים מסגרת עיצובית קבועה ובלתי משתנה שהעיתון בנוי עליה.
לא רואה מה הבעיה פה לשים את הלוגו למעלה משמאל,
הכריכה לא עמוסה, כך שתוכלי לשחק עם האלמנטים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים