כללי שער לעלון חודשי

• הוסף לסימניות
א. אשמח לחוו"ד והערות :)
ב. מה עדיף מבין השניים?

קבצים מצורפים

• שער 1.jpg
    1.3 MB · צפיות: 20
  • שער.jpg
    1.3 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
הראשון עדיף ..
חלוקה נכונה יותר של הטקטס .
ריבוי הטקסט בשני למטה מטשטש את הראיה .
ואת העט הייתי מכניס מהצד ככה שאת הסוף שלו לא יראו .

• הוסף לסימניות
דווקא חשבתי יותר על התחתון, ונראה לי שהכל מידי ורוד לא?
נורא מפריע לי השקיפות בעט אולי אפשר לשים אותו בשלמותו?
ועוד משו--- אולי להדגיש יותר את המילים קולמוס הלב ומה שמתחתיו
בהצלחה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;354973:
דווקא חשבתי יותר על התחתון, ונראה לי שהכל מידי ורוד לא?
נורא מפריע לי השקיפות בעט אולי אפשר לשים אותו בשלמותו?
ועוד משו--- אולי להדגיש יותר את המילים קולמוס הלב ומה שמתחתיו
בהצלחה מאד.

קודם כל תודה...
א. בקשר לעט, הוא פשוט היה נראה לי מדי מסיבי.
ב. 'הכל ורוד מדי'... איזה צבע היית מציע במקום?

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאד אבל גם בראשון ובעיקר בשני מפריע שהטקסט שברקע מתערבב עם המילים קולמוס הלב.

• הוסף לסימניות
הראשון עדיף אבל הייתי מוותרת על המשחק עם הטקסט במקצת

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!
הראשון יותר מוצלח מבחינת הקומפוזיציה.
אני הייתי לוקחת יותר ימינה את העט עם הכיתוב קולמוס העט ומה שמתחתיו.

• הוסף לסימניות
לענ"ד:
הראשון. יפה מאד מביע שער למגזין. (וסתם שאלה אם הנושא הוא אילן אילן במה אברכך... למה לא שמת תמונה של אילן? אולי כי זה בנאלי???...)
אבל הטקסט בצד מה הוא מביע? אמור להיות קריא? כי אם כן הוא ממש לא!
את קולמוס הלב נראה לי אולי להדגיש יותר שיבלוט מעל הכל, ואת העט אולי באמת תכניסי מהצד, או משהו אחר אבל לא עם השקיפות הזו, זה לא נראה כ"כ מקצועי.

• הוסף לסימניות
התמונה היא של ענף השקדיה - המסמל את ראש השנה לאילן,
הטקסט הבהיר הוא המקור למילים "אילן אילן..." (מסכת תענית) שאולי לא קשור ישירות לטו בשבט, אבל בהחלט מביאים את הרעיון של 'כי האדם עץ השדה' וכו' (למי ש'מתעמק' קצת)

• הוסף לסימניות
שם העלו ן אמור להיות יותר בולט, הוא מתערבב עם כל שאר הכיתוב. אולי כדאי להגדיל אותו.
אין לך פונט קצת פחות נדוש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;355016:
שם העלו ן אמור להיות יותר בולט, הוא מתערבב עם כל שאר הכיתוב. אולי כדאי להגדיל אותו.
אין לך פונט קצת פחות נדוש?

בהחלט שיש, ללקוח קשה להתנתק...

• הוסף לסימניות
מאוד נעים לעין, לי אישית השני נראה טוב יותר.

חייבים להדגיש יותר - להגדיל, את שם העלון,
כרגע זה נבלע מדי

הצלחה רבה
מימי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה