כללי שער לעלון

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה לפרסם הגדה בלי התמונה של הספר העיצוב זה שלי לא כך נראת ההגדה. זה התפרסם כבר
אך אשמח לשמוע הארות/הערות
כשאני מעלה הצבעים יוצאים ממש אדומים וזה לא נראה כך זה כתום

קבצים מצורפים

• לפרוג מכווץ.jpg
    1 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
די קשה לראות בקטן, אבל כללית זה נראה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
העלתי שוב

ובגדול ..
אשמח לשמוע תגובות
תודה
שער לעלון כמו שכת' בנ"ל

קבצים מצורפים

• לפרוג.pdf
    1.5 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד!

• הוסף לסימניות
עכשיו העלתי בגדול ואשמח לשמוע תגובות

• הוסף לסימניות
אם לא תעלי כך דברים לא יהיו לך כמעט תגובות....

קבצים מצורפים

• לפרוג-(1).jpg
    KB 91 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;372396:
אין תגובות...
זה חשוב לי
לא כ"כ מובן מה זה ולכן כנראה קשה להגיב.
כדאי שתסבירי שוב מה זה בדיוק - זה הפרסום? זו הכריכה של ההגדה?

• הוסף לסימניות
בכללי כיוון טוב, הסגנון של הצבעים נראה לי גם מעניין
לגבי הדמויות לא התחברתי אליהן הן נראות יותר מידי ציוריות לטעמי ולקוחות מקליפרטים לא משהו
הן גם ללא פורפורציה נכונה, ולא ברור מה הדמות שעומדת מאחורי ההר הראשון באה להביע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;372406:
לא כ"כ מובן מה זה ולכן כנראה קשה להגיב.
כדאי שתסבירי שוב מה זה בדיוק - זה הפרסום? זו הכריכה של ההגדה?
הוציאו הגדה חדשה ורצו פרסום על ההוצאה הפרסום שהם עשו זה בצורת עלון כמו העלונים שמחולקים בליל שבת בבתי כנסיות אך א ני עיצבתי עלון יותר מיוחד שמפרסם את ההגדה
בדר"כ בפרסומות של הגדה יש תמונה של ההגדה או הדמיה פה לא נתנו לי תמונה אז אני עיצבתי שער לעלון זה אומר את העמוד הקידמי איך שהתחשק לי ושחשבתי שמתאים לפסח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה