שעתיים כן, שעתיים לא - הגיוני? עובד?

• הוסף לסימניות
במהלך חיפושי אחר דיאטה שתהיה קלה לעיכול,
אמרה לי שכנה על דיאטה כזו:
שעתיים מותר לאכול כל מה שרוצים ובלבד שזה אוכל ולא ממתקים ושטויות,
ובשעתיים שאח"כ מותר רק לשתות מים מבלי התקרב לשום אוכל.
לאחר מכן שוב שעתיים של אוכל ושוב שעתיים של שתיה.
היא טוענת שהיא ירדה בזה המון!!

יש בה הגיון ובהתחלה זה נראה קל אבל אח"כ זה קשה כי אפילו אם הגעת לאירוע ואת בתוך השעתיים של המים את פשוט מתגברת וכ"ו.

אתם שמעתן/ם על כזה דבר? ניסיתם/ן?

• הוסף לסימניות
זה במילים אחרות כמעט לומר: לא לאכול בין הארוחות.

• הוסף לסימניות
ממש לא.
זה אומר בתוך השעתיים האלו לאכול כל רגע מה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
נשמע לי לא הגיוני לאכול כל שעתיים במשך שעתיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1057160:
זה במילים אחרות כמעט לומר: לא לאכול בין הארוחות.

מי אוכל ארוחה כל שעתיים?

• הוסף לסימניות
נשמע לי חסר הגיון להחריד!
הזמן שבין הארוחות הוא הרבה יותר משעתיים אז זה ממש לא "לא לאכול בין הארוחות".
וחוצמזה, בתוך השעתיים את יכולה לאכול כל מה שאוכל, כולל מטוגן? כולל כמה פרוסות לחם שאת רוצה? כולל מלא פרות מלאים סוכר? את יכולה להגיע בארוחה כל שעתיים לכמות מטורפת של קלוריות ואין הגיון שהשעתיים שאח"כ יכפרו על זה.
ואם הגעת לארוע ואת בשעתיים שאפשר לאכול? עדיף לא לחשוב על זה.........

• הוסף לסימניות
כמה הרבה שתאכלי בשעתיים הראשונות של היום, לא תאכלי את אותן כמויות בשעתיים הבאות שיהיה מותר לאכול בהן.
ואחרי כמה ימים שהגוף מתרגל שהשד לא נורא ולא אוכפים אותו ע"י דיאטה קשה, יורד הבולמוס של האכילה.
ונשאר רק ההרגעה שבתחושה שעוד מעט אפשר לאכול הכל...

• הוסף לסימניות
לא השתכנעתי בכלל.
בשעתיים הראשונות אני דווקא לא אוכלת בכלל. הבוקר הוא לא הנסיון שלי. אבל החל מ12 בצהריים אם תתני לי לאכול כל שעתיים אני מסוגלת לחסל גם חבילת לחמניות טריות.
השמנה עובדת לפי נתונים. אם הגוף מקבל צריכת קלוריות גבוהה הוא משמין. אין סיכוי שבאכילה חפשית כל שעתיים הגוף יוריד שומנים.

• הוסף לסימניות
אני גם רק עכשיו שמעתי על זה.
וראיתי מול עיני שכנה שירדה 10 קילו בדרך הזו.

אני מנסה להבין מה עומד מאחורי זה כדי לראות אם זה הגיוני להתחיל עם זה.

הדבר היחידי שנראה לי הגיוני למרות מה שכתבת הוא,
שהכלל הוא שהגוץ מחליף חומרים לפי מה שמרגילים אותו.
ז"א אם לא תאכלי בכלל, הגוף ישמור שומנים ולא ישרוף כדי לשרוד, אבל אם את מרגילה אותו שכל שעתיים או ארבע וכ"ו הוא מקבל אוכל, ממילא בשעתיים הפסקה הוא מעכל ושורף את כל מה שניתן לו ולא שומר שומנים כי הנה עוד כך וכך שעות תגיע אספקה נוספת.

• הוסף לסימניות
נשמע טוב רק אם תאמרי לי שיש הגבלה מה לאכול בשעתיים.
גוף שמקבל כל שעתיים מנה עסיסית של פחמימות וסוכרים לא מאמינה שיכול לרזות.
אולי תחפרי לשכנה שלך שוב מה היא אכלה בדיוק כל שעתיים. את מבינה? זה נשמע מידי טוב בשביל להיות אמיתי........

• הוסף לסימניות
שעתיים מול דקותיים נשמע כבר יותר הגיוני :)

מה שכן כשהגוף רגוע מלחץ דיאטטי (ושעתיים מול שעתיים אין בהם שמץ של דיאטטיות), הוא לא בטרנס של אגירת שומנים.
אבל די ברור שהירידה הדרסטית הראשונית לא תימשך לעד
הגיוני לי יותר שהשכנה אכלה כל היום ושקלה +100 ובמילים פשוטות מידה 5X
ועשרת הקילוגרמים הראשוניים הם תוצאת השעתיים הפסקה
אבל זה לא בשביל להגיע למידה 40 (גם לא 44) :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה