שעת זהב

• הוסף לסימניות
5W6A0820 copy.jpg
.

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה???:confused::mad:
יש מצב להעלות שוב או לשלוח לי במייל?

• הוסף לסימניות
וואו תמונה מושלמת!!!
תאורה יפה ועריכה מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
תפיסה משגעת!!
אלוף.

• הוסף לסימניות
תודה ברכי!
לא ברור לי למה בזמן האחרון יש תמונות שאני לא רואה אותן..
עד עכשיו זה לא קרה בחסימה שלי ולא שיניתי חסימה
מעניין..
כן גם לי זה קורה לפעמים וראיתי שלעוד כמה..
אולי זה באג בפרוג?!
מוזרר

• הוסף לסימניות
זהב אמיתי!
תמונה מהממת ועריכה נפלאה!!!

יופי מושלם!

• הוסף לסימניות
גם אני לא רואה
וזה לא בגלל החסימה
מענין באמת מה הסיפור..

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאוד אהבתי :)

• הוסף לסימניות
בוקה מושלם!!
תמונה יפהפיה!! {כמו כל התמונות המדהימות שלך..}

• הוסף לסימניות
תמונה ששווה זהב!!!

• הוסף לסימניות
אסתי תמשיכי לשתף אותנו עוד מהיצירות שלך ;)
זה מושלם!

• הוסף לסימניות
יפיפה!

• הוסף לסימניות
אסתי תמונות שלך זה תמיד ממתק בשבילי

• הוסף לסימניות
נפלא! מלא השראה.
היופי אצלך שהתמונות האחוריות שלך מביעות כל כך הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה