"שעת סיפור 2" יצא!

• הוסף לסימניות
קיבלתי אתמול, מדהים! הילדים לא הפסיקו לשמוע. הם ישבו עם הספר מרותקים! תעסוקה לשעות... מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
איפה יש בבי"ש?
וכמה עולה הדיסק?

• הוסף לסימניות
שמעתי שזה מדהים,
איפה יש לקנות בב"ב?

• הוסף לסימניות
בבני ברק להתקשר לטל-052-7678689
ותשמעו איפה יש להשיג בבני ברק

• הוסף לסימניות
כן. ארבעה סיפורים מדהימים מתוך שעת סיפור2 כולל צליל מתי להפוך דף.וכולל הערות של תלמידון מדי פעם. למי שיש את הספר זה חגיגה לילדים....

• הוסף לסימניות
וואו, זה מדהים שיש דבר כזה, יודעים על מוקד מכירה באזור הדרום? אשמח מאוד לדעת

• הוסף לסימניות
דרומי יותר, אזור אופקים, יש?

• הוסף לסימניות
אם יש לך קרובי משפחה בבני ברק /ירושלים/קרית ספר תוכלי לבקש שיקנו לך.
לברור כתובות המוקדים 052-7678689

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה, כמה עולה הדיסק? ואיפה אפשר להשיג בדרום?

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה, כמה עולה הדיסק? ואיפה אפשר להשיג בדרום?
אם זה הקפצה מלפני שש שנים לפחות, לדעתי אין אופציה.

אבל אולי אני טועה, בכל אופן.
אבל.....
ציטוט ישיר מויקיפרוג:
על פי חוקי האתר, חל איסור גמור להקפיץ אשכולות ישנים.
אין להקפיץ אשכולות ישנים שלא נכתבה בהם תגובה בחצי השנה האחרונה.
ניתן לעלות אשכול חדש ולתת קישור לאשכול הישן.
סליחה שאני מזכיר את הכללים, אבל... זה משגע. לא ספציפית על ההקפצה הזו, אבל הקדשתי זמן... ופתאום - תשע''ו.
אז אנא, פרוגיסטים, לא להקפיץ אשכולות. זה גורם לאנשים להתאמץ לשווא..

• הוסף לסימניות
אם זה הקפצה מלפני שש שנים לפחות, לדעתי אין אופציה.

אבל אולי אני טועה, בכל אופן.
אבל.....
ציטוט ישיר מויקיפרוג:
על פי חוקי האתר, חל איסור גמור להקפיץ אשכולות ישנים.

סליחה שאני מזכיר את הכללים, אבל... זה משגע. לא ספציפית על ההקפצה הזו, אבל הקדשתי זמן... ופתאום - תשע''ו.
אז אנא, פרוגיסטים, לא להקפיץ אשכולות. זה גורם לאנשים להתאמץ לשווא..
מכירה את הכלל הזה ואני בעצמי לפעמים מצטטת אותו
אבל למען האמת, לא רואה טעם לפתוח אשכול חדש- שבוודאי לא יזכה לתגובות, וכאן אולי מי שהשיג יראה את ההודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה