שף מטריף(:

• הוסף לסימניות
אשמח להערות והארות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד:) רק מציק לי העניבה של הילד ללא החולצה...

• הוסף לסימניות
אין מילים!

חבר'ה, נראה לי מיצינו את הערות ה"בלי חולצה", לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;708336:
יפה מאוד:) רק מציק לי העניבה של הילד ללא החולצה...

יאללה ! להוריד ת'עניבה!! :):p

• הוסף לסימניות
בבקשה הערות והארות מתקבלות בברכה כמובן שמדובר על הצד המקצועי שבצילום והצד הטכני
ענין של טעם בבגדים (או יותר נכון ללא בגדים) זה אני משאירה לי
תודה

• הוסף לסימניות
מקסים ציבי. דומה לך

• הוסף לסימניות
תודה תמנה אבל זה לא הבן שלי

• הוסף לסימניות
באמת? הוא מזכיר אותך.
התסכלתי בתיק העבודות שלך
לא ידעתי שאת צלמת.
יש לך צילומים נהדרים!

• הוסף לסימניות
תודה זה משהו די חדש, חצי שנה בערך ומבחינתי רק כמה חודשים בודדים

• הוסף לסימניות
את יותר מוכשרת מכמה שאני מכירה שהרבה זמן בתחום.

• הוסף לסימניות
עוד 2 תמונות מאותו הרעיון

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את התמונות בלי מריחות השוקולד,
במיוחד את המשבצת השמאלית למטה, בתמונה הראשונה,
בסה"כ תמונות יפות מאוד, אשרי הילד והאמא :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;708409:
תודה תמנה אבל זה לא הבן שלי

חחחחחחחחח :)
מזכיר לי שלפני שנים רבות כשניגשנו אחרי תפילת ערבית של יום שישי לתת יד
לאדמור מפיטסבורג היה לפני סבא עם עגלה ובתוכה תינוק, הנכד של אשתו (אלה היו נישואיו השניים והנכד היה רק של אשתו) הסתכל האדמור על הנכד , חייך ואמר לסבא, הוא ממש דומה לך !! (האדמור ידע שזה לא הנכד שלו) הסבא העלה על פניו הבעה של לא מבין ורצה לתקן את האדמור ולהזכיר לו שזה לא הנכד שלו, אבל האדמור חייך הקדים אותו ואמר, :"הוא באמת דומה לך, לו אין זקן וגם לך אין זקן" , ומאז הסבא גידל זקן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;708893:
חחחחחחחחח :)
מזכיר לי שלפני שנים רבות כשניגשנו אחרי תפילת ערבית של יום שישי לתת יד
לאדמור מפיטסבורג היה לפני סבא עם עגלה ובתוכה תינוק, הנכד של אשתו (אלה היו נישואיו השניים והנכד היה רק של אשתו) הסתכל האדמור על הנכד , חייך ואמר לסבא, הוא ממש דומה לך !! (האדמור ידע שזה לא הנכד שלו) הסבא העלה על פניו הבעה של לא מבין ורצה לתקן את האדמור ולהזכיר לו שזה לא הנכד שלו, אבל האדמור חייך הקדים אותו ואמר, :"הוא באמת דומה לך, לו אין זקן וגם לך אין זקן" , ומאז הסבא גידל זקן :)

ולי זה מזכיר שחמותי שמרה בחצר על ילד של שכנה, עברה שכנה אחרת , הסתכלה עליו וקראה "קופי בעלך"......
חחחחחח.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;708904:
ולי זה מזכיר שחמותי שמרה בחצר על ילד של שכנה, עברה שכנה אחרת , הסתכלה עליו וקראה "קופי בעלך"......
חחחחחח.....

הממממ.... זה לא משו שלא יכול לקרות ;):)

• הוסף לסימניות
תמונות נהדרות!
ילד מעולה לצילומים :)
התמונה המרוחה הראשונה נראית מדי מנומסת, כאילו תכננו את המריחה שלא תהיה מלוכלכת מדי...
אבל השניה ספונטאנית מאוד.
אהבתי את כולן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה